|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 24 maja 2012, o 17:43 |
Strona główna forum » .::Hyde Park::. » Przywitaj się! » Jak Ci się podoba nasza strona
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| najlepsze forum o grach (ale przydało by się...) |
|
|
niutek94
|
Temat: najlepsze forum o grach
|
![]() Bankrut Dołączył: 28.06.2009 Posty: 29 Zakaz pisania Skąd: mokrzeszów
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
to z pewnością ajlepsze forum o grach ale ściąganie gier powinno być zablokowane dobuki ktoś nie postawi piwa |
| Góra | |
Despertador
|
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 13.05.2009 Posty: 698 Skąd: z FreeJava ;D
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najlepsze jest, ale z piwem się nie zgodzę, ponieważ postawisz piwo byle komu i już? Prędzej od friend`a ![]() _________________
Pomogłem? Daj pochwałę.
Wstawiłem coś fajnego? Daj piwo. ![]() |
| Góra | |
niutek94
|
|
acha dzienki. ale powinno też zabraniać dodawanie plików na sendyspace lub speddy share bo tam szybko wygasają zgodzi się ktoś ze mną? dozwolone powinny być hosty na: -od siebie.com -4shared.com -java.filetap.pl -filetap.pl -i w ostateczności rapid share _________________
pomagam tylko na 696798119 (od 14.00 do 1 w nocy (w wolne od budy do 3)), gg, pw _ dla jasości jestem dysortografikiem _ 1. Admin zawsze ma racje 2. Jak ie ma to patrz pkt 1 Ostatnio edytowano 23 sie 2009, o 14:31 przez niutek94, łącznie edytowano 1 raz |
| Góra | |
Bartex
|
|
|
Były mod : ) ![]() Bezrobotny Dołączył: 21.09.2008 Posty: 1093 Skąd: eMDe
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niutek94: Ja się zgodzę, ale tylko ze SpeedyShare powinno się zabraniać. _________________
Szukasz Muzyki? Pisz do mnie! ![]() Spodobała Ci się wstawiona przeze mnie muza ? Kliknij w zamian - to Cię nic nie kosztuje !![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Góra | |
niutek94
|
|
sendy space też za dobre nie jest _________________
pomagam tylko na 696798119 (od 14.00 do 1 w nocy (w wolne od budy do 3)), gg, pw _ dla jasości jestem dysortografikiem _ 1. Admin zawsze ma racje 2. Jak ie ma to patrz pkt 1 |
| Góra | |
Bartex
|
|
|
Napisz w Uwagi do redakcji/obsługi forum lub Pw do billa, może wycofa SpeedyShare i SendSpace. Ps: Proszę o usunięcie linku ze swojego podpisu. Inaczej warn. _________________
Szukasz Muzyki? Pisz do mnie! ![]() Spodobała Ci się wstawiona przeze mnie muza ? Kliknij w zamian - to Cię nic nie kosztuje !![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Góra | |
Bartex
|
|
||
|
RapidShare jest już dawno zabroniony. Jemu chodzi o to aby zabrobić uploadu plików na SpeedyShare i SendSpace. _________________
||
| Góra | |||
niutek94
|
Temat: nierozumiem dlaczego...
|
nierozumiem dlaczego rapid share jest zabroniony mi stronka się podoba _________________
pomagam tylko na 696798119 (od 14.00 do 1 w nocy (w wolne od budy do 3)), gg, pw _ dla jasości jestem dysortografikiem _ 1. Admin zawsze ma racje 2. Jak ie ma to patrz pkt 1 |
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3436 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
rapidshare to najgorsze co może być. Co to jest wogóle ? Limit 1 plik + odstęp czasowy między kolejnym pibieraniem 15 minut. Odsiebie już sto razy lepsze bo całkowicie darmowe. Dziękuję za propozycję, ale nie skorzystamy. PS: Usuń link do strony, jaką masz w podpisie. Inaczej będzie Warn za [spam] innych stron. |
| Góra | |
niutek94
|
Temat: speedy share
|
ten upload jest glupi ale speedy share jeszcze glupsze co to za upload na którym plik nie usiedi dlużej od miesiąca? _________________
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Hyde Park::. » Przywitaj się! » Jak Ci się podoba nasza strona
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|