|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 02:23 |
Strona główna forum » .::DOWNLOAD::. » MULTIMEDIA » Video
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| [3GP] Włatcy Móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły |
|
|
| bill | |||
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3437 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Włatcy Móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły ![]() ![]() Video: mpeg4, 176x144, 140 kb/s, 25.00 fps(c) Audio: mpeg4aac, 22050 Hz, mono, 80 kb/s Waga: ~125 MB Testowane na K750i. Bardzo dobra jakość dzwięku oraz Dobra obrazu. Mój upload [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] Hasło:
|
||
| Góra | |||
+4 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|||
Szulce
|
|
![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.03.2010 Posty: 212
Reputacja: ![]() ![]() |
Dobry film = pozytyw dla Ciebie A nie wie ktoś,jak to oglądać na kompie? _________________
![]() sygnatura i avatar wykonane przez jojo1995 |
| Góra | |
| bill | |
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3437 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Szulce program "Media player classic". |
| Góra | |
Szulce
|
|
A czy to będzie dobra jakość? Próbowałem w ALL Playerze i było tak samo jak w telefonie(czyli jak jest jakiś ruch,to trochę się rozmazuje )_________________
| Góra | |
| bill | |
Szulce I nie powinieneś się dziwić, iż jest taki obraz. W końcu tu nie ma bitrate na poziomie 1000 tylko 140. |
| Góra | |
Szulce
|
|
Czyli będą zakłócenia? ![]() _________________
| Góra | |
Krisss16
|
|
![]() Dusigrosz Dołączył: 24.03.2010 Posty: 129 Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: C2-01 System: Nokia OS Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zawsze można spróbować przekonwertować filmik jakimś programem z sieci i podwyższyć bitrate. _________________
![]() ![]() ![]() |
| Góra | |
| cytrynka123 | |
![]() Bankrut Dołączył: 05.06.2009 Posty: 5
![]() ![]() |
Lovvam WM +++Plusik+++ _________________
Arbuzik xoxo |
| Góra | |
| kawal | |
![]() Bankrut Dołączył: 01.03.2010 Posty: 1
![]() |
jakie jest hasło? |
| Góra | |
Ajsmen
|
|||
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
hasło: freejava.pl Wyraźnie pisze w 1-szym poście _________________
![]() |
||
| Góra | |||
| riposta11 | |
![]() Bankrut Dołączył: 19.06.2010 Posty: 3
![]() |
nie no super. Pobrałem, Podałem hasło (inne niż te podane) ,,bill'' i wypakowało! xD chyba jakiegoś buga złapałem ThX za wstawke (|) ||| ||| ||||||| ||||||| ||||||| Mój telefon xD Nokia 5130 (jaka rozdziałka? Bo niewiem) |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::DOWNLOAD::. » MULTIMEDIA » Video
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|