|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 02:56 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Pytania dot. konkursu ! |
|
|
Petro-7
|
Temat: Pytania dot. konkursu !
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1238 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio System: Symbian Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Witam !!! Mam kilka pytań odnośnie tego konkursu, co można wygrać konto na hotfile. No więc tak: 1. jak to wogóle będzie liczone (czyli, że to my mamy sami liczyć gry/filmy itp. które wrzuciliśmy, a potem, pod koniec konkursu podać liczbę uploadów) 2. Od kiedy liczą się uploady (tj. uploady liczą się od mojego pobytu na forum, czy od początku trwania konkursu ?) 3. Mogę uploady umieszczać na dowolnym serwerze (nie wiem gdzie, wydawało mi się, że w regulaminie pisze, ale tam nie zauważyłem, ale w każdym razie pisze, że gry można umieszczać tylko na tym filetap.pl, a tymczasem wielu innych użytkowników zamieszcza gry na innych serwisach hostingowych. Z tym też moje pytanie, czy zgodne z regulaminem będzie wrzucanie gier na serwis mediafire.com ? P.S.: To konto na HF będzie nowe, czy po prostu ktoś kupił sobie na rok i mu się "znudziło" i dlatego przekazał je na freejava.pl ? Pozdrawiam
Petro-7 _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3437 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
1. Niczego nie musisz liczyć. Wszystkie uploady będziemy podliczać po zakończeniu konkursu. 2. Od daty zgłoszenia się do konkursu. 3. Nie wiem, gdzie Ty przeczytałeś iż musowo dodawać pliki na uploader filetap.pl. W Regulaminie Uploadu/Downloadu (punkt 1), wyraźnie jest napisane gdzie wolno a gdzie jest to zakazane. (gry muszą być na darmowych uploaderach, pozostałe na wszystkich poza RS i MU) PS: Konto premium będzie nowe kupione bezpośrednio ze strony hotfile.com dzięki czemu jest gwarancja działania przez pełne 6 miesięcy. |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|