|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 03:45 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nowe Emoty (vol. 2) (Enaught ;/) |
|
Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona |
|
Swiezak
|
Temat: Nowe Emoty (vol. 2)
|
|
I'm Legend ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 07.08.2009 Posty: 342 Skąd: my się znamy? Marka Telefonu: iPhone Model Telefonu: 4 System: iOS 5.0.1 Operator: T-mobile / Tak- Tak
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Dobra jeszcze raz wrzucam to samo. Sorry, zapomniałem podać hasło a net mi siadł (królik przegryzł mi kabel i nie mogłem dostać kabla). Hasło to: zxcvbm. UWAGA! Lepiej skopiuj niż sam wpisuj. [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] Lub: [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ]
Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] PS. bill:Coś nie tak nie mogłem wrzucić obrazka na pictap _________________
Nie pal, nie bierz, nie pij. Zostaw to MNIE! Myślałem o śmierci, myślałem o życiu, a potem zbłądziłęm i myślałem o seksie. ![]() |
| Góra | |
Ajsmen
|
|
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
Jeśli się nie myslę to te emoty były kiedyś na forum, nawet fajne aczkolwiek czy lepsze od obecnych trudno powiedzieć _________________
![]() |
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3437 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Kiedyś były. Zmienimy, jak użytkownikom się spodobają. ![]() |
| Góra | |
UpioR
|
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 12.09.2009 Posty: 51 Skąd: z internetu? Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: k550i
![]() ![]() |
fajne ![]() _________________
![]() |
| Góra | |
Lacker
|
|
|
AleToByłoDobre ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 28.06.2009 Posty: 1833 Skąd: P-ów Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: k850i
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi się bardzo podobają; ) _________________
1.NIE POMAGAM NA PW. JEST OD TEGO DZIAŁ PROŚBY/PROBLEMY 2.Za moją pomoc postaw pochwałę ;-) 3.Pochwałę można dać poprzez przyciśnięcie guzika w górnym prawym rogu postu użytkownika ;) 4. Pozdrawiam Edytkę (Nirvana) :* LOST 6 SEZON - ostatni KLIK![]() klikając przycisk: dziękujesz za moje uploady i pomoce : ) |
| Góra | |
Macio106
|
|
![]() Bezrobotny Dołączył: 29.08.2009 Posty: 1230 Zakaz pisania Skąd: Gdynia
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No sa lepsze od tych co teraz |
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1238 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio System: Symbian Operator: T-Mobile
No, lepsze od tych co są teraz, takie bardziej "życiowe" :] W sensie że ładniejsze ![]() _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
PROTOn
|
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 24.10.2009 Posty: 35
![]() ![]() |
duuuużo lepsze ![]() |
| Góra | |
Nirvana
|
|
|
sex, dragi, rap ![]() ![]() Awansował Dołączył: 28.12.2008 Posty: 1111 Skąd: serce Borów. < 3 Marka Telefonu: LG
takie jakieś żywsze.
Ale czy one przypadkiem nie są bez animacji? ;> _________________
` Może czasem lepiej zamknąć oczy Lecz to ran nie zagoi...` ![]() Pozdrawiam Łukasza (Lacker) ; **** |
| Góra | |
Macio106
|
|
||
![]() Bezrobotny Dołączył: 29.08.2009 Posty: 1230 Zakaz pisania Skąd: Gdynia
Dobre pytanie |
||
| Góra | |||
Legijny
|
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 15.02.2010 Posty: 14 Skąd: Warszawa
![]() ![]() |
Nirvana: Pewnie niektóre są z animacją, a nie które nie. Moim zdaniem są o wiele lepsze od dzisiejszych. Chciałbym aby to się zmieniło ale to nie moja rola. Ja jestem akurat za tym aby zmienić na emotikony, które dał Swiezak. |
| Góra | |
Dexter
|
Temat: Re: Nowe Emoty (vol. 2)
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiem ze temat troszkę stary ale może emoty mogły by być w takim stylu jak są obrazki nastrojów co powiecie na to ? |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 2 |
| Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|