|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 05:14 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Kolejny nowy pomysł :) |
|
Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona |
|
||
Lacker
|
Temat: Kolejny nowy pomysł :)
|
|
AleToByłoDobre ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 28.06.2009 Posty: 1833 Skąd: P-ów Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: k850i
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Punkty reputacji Dochodzą nas głosy od użytkowników, żeby bardziej rozbudować system nagród. Argumentują, że system kar jest bardziej rozbudowany i to zniechęca do udzielania się, wieć przedstawiamy nowy pomysł: Punkty reputacji... Pkt będą działać na zasadzie dawniejszych piwek. Będą przydzielane za małą pomoc, wstawienie ciekawego pliku itp. można by dodawać userowi 1 punkt. Nasze warunki: - 1 pkt tylko w jednym temacie - 1 pkt można dodać z ograniczeniem 20 minut od dodania pkt reputacji. - Na koniec moglibyśmy robić konkursy na najlepszego usera z jak najzwyższą reputacją Narazie to wszystko jest na wstęp. Może wszystk ulec zmianie. Podawajcie swoje opinie i głosujcie w ankiecie. Pozdrawiam. _________________
1.NIE POMAGAM NA PW. JEST OD TEGO DZIAŁ PROŚBY/PROBLEMY 2.Za moją pomoc postaw pochwałę ;-) 3.Pochwałę można dać poprzez przyciśnięcie guzika w górnym prawym rogu postu użytkownika ;) 4. Pozdrawiam Edytkę (Nirvana) :* LOST 6 SEZON - ostatni KLIK![]() klikając przycisk: dziękujesz za moje uploady i pomoce : ) |
| Góra | |
Pattttti
|
Temat: Re: Kolejny nowy pomysł :)
|
|
Forumowa encyklopedystka! ![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 03.02.2009 Posty: 2374 Skąd: Tarnów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android 2.3.6 Operator: Orange || Play
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
I trzeba wymyślić bardziej oryginalną nazwę, więc podawajcie swoje propozycje. _________________
Wielka Encyklopedia Użytkowników Wszelkie sugestie mile widziane na PW. Forumowa Jaskinia - Numer 9 Masz jakiś pomysł? Chętnie przyjmę propozycje na PW. Chcesz się zareklamować na stronach gazety? Zgłoś się! Nie pomagam na PW. Jeśli masz jakiś problem lub prośbę zajrzyj do odpowiedniego działu! |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Witam Pomysł bardzo fajny podoba mi się i jestem za lecz zamiast kliknąć TAK kliknąłem NIE a więc jeden głos na Nie można zaliczyć na Tak nie da się tego cofnąć dlatego pisze przepraszam i pozdrawiam wszystkich |
| Góra | |
Nirvana
|
|
|
sex, dragi, rap ![]() ![]() Awansował Dołączył: 28.12.2008 Posty: 1111 Skąd: serce Borów. < 3 Marka Telefonu: LG
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli na zasadzie piwek, to może to będzie odwrotne do pochwał. Bo pochwałę jak każdy wie (przynajmniej powinien) może dawać tylko założyciel tematu. A z tym było by odwrotnie czyli, każdy użytkownik może dać tylko autorowi.. oczywiście z tym 20 minutowym ograniczeniem bo znów spam by był. I najlepiej, żeby było to tylko w dziale download. ![]() Ogólnie to jestem ZA tymi ptk reputacji. ![]() _________________
` Może czasem lepiej zamknąć oczy Lecz to ran nie zagoi...` ![]() Pozdrawiam Łukasza (Lacker) ; **** |
| Góra | |
Lacker
|
|
||
|
AleToByłoDobre ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 28.06.2009 Posty: 1833 Skąd: P-ów Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: k850i
a co jesli ktos troszeczke pomoze w dziale prosby/problemy, lub odpowie na ine pytanie w innym dziale ? ; > _________________
1.NIE POMAGAM NA PW. JEST OD TEGO DZIAŁ PROŚBY/PROBLEMY 2.Za moją pomoc postaw pochwałę ;-) 3.Pochwałę można dać poprzez przyciśnięcie guzika w górnym prawym rogu postu użytkownika ;) 4. Pozdrawiam Edytkę (Nirvana) :* LOST 6 SEZON - ostatni KLIK![]() klikając przycisk: dziękujesz za moje uploady i pomoce : ) |
||
| Góra | |||
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Lacker No to wtedy daje założyciel tematu a jak pomógł w tym samym temacie innej osobie to trzeba by było włączyć takie coś |
| Góra | |
Nirvana
|
|
|
sex, dragi, rap ![]() ![]() Awansował Dołączył: 28.12.2008 Posty: 1111 Skąd: serce Borów. < 3 Marka Telefonu: LG
Są pochwały.. ![]() No ale fakt, czasem osoba której ktoś pomógł nie może dać żadnej nagrody, gdyż nie jest założycielem tematu.. Tylko najgorzej, że znów pewnie będzie spam.. A może do tego ograniczenia 20 minut.. dać jeszcze ograniczoną liczbę dziennie ? ;> _________________
` Może czasem lepiej zamknąć oczy Lecz to ran nie zagoi...` ![]() Pozdrawiam Łukasza (Lacker) ; **** |
| Góra | |
Lacker
|
|
|
pisalem to wczesniej: - ograniczenie 20 minut I : mozna dac raz jeden punkt w jednym temacie. _________________
| Góra | |
Nirvana
|
|
|
wiem, ze pisałeś o ograniczeniu 20 minut ale może + ograniczona liczba dziennie? Weź mi jakoś wytłumacz ' można dać raz jeden punkt w jednym temacie.' ![]() Tzn że jeden użytkownik może dać tylko raz w danym temacie? ;> _________________
| Góra | |
Dexter
|
|
|
Po co jakieś ograniczenia wystarczy ze będą te pkt w Download-zie i problemach i prośbach a za głupie posty typu "ja też chce pkt" lub za głupią odpowiedź za która user dostanie pkt porostu będzie upomnienie/warn |
| Góra | |
Lacker
|
|
||
|
dokladnie. _________________
||
| Góra | |||
Lacker
|
|
||
|
moim zdaniem ograniczenie jest konieczne. _________________
||
| Góra | |||
![]() |
Strona 1 z 2 |
| Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|