|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 05:24 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » INFO » Nowości na forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| System oceniania użytkowników |
|
Przejdź na stronę 1, 2, 3 Następna strona |
|
||
| bill | |
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3437 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
AKTUALIZACJA: 01.08.2011 Z dniem dzisiejszym (j/w) zaprezentowany system został przerobiony na system reputacji użytkowników. Główne zmiany: + Usunięte negatywne oceny + Możliwość wystawienia reputacji w każdym poście + Wyświetlanie reputacji w formie gwiazdek (lista tematów/postów) + Brak ograniczeń czasowych + Lista użytkowników, którzy wystawili reputację pod postem + Dodana nowa gwiazdka w przedziale (2501 - nieskończoność)KONIEC AKTUALIZACJA TERŚĆ PRZED AKTUALIZACJĄ Zgodnie ze wcześniejszymi ustaleniami, została wykonana nowa modyfikacja o nazwie System oceniania użytkowników. Modyfikacja jest tak jakby reputacją użytkownika, gdzie zamiast bezmyślnego wyświetlania "cyferek" zostały zastosowane kolorowe gwiazdki. Wraz ze wzrostem oceny, ilość gwiazdek wzrasta oraz zmienia się ich kolor. Modyfikacja działa tylko w obrębie całego działu Download. Oceniać użytkowników możemy co 20 minut (blokada antyspamowa), którzy w swojej wiadomości zamieścili linki do różnych podstron/plików. KONIEC TERŚĆ PRZED AKTUALIZACJĄ Wykaz gwiazdek, które będą przybywały wraz ze zwiększającą się reputacją: --> (zakres 1 <> 5)![]() --> (zakres 6 <> 15)![]() ![]() --> (zakres 16 <> 25)![]() ![]() ![]() --> (zakres 26 <> 40) --> (zakres 41 <> 60)![]() --> (zakres 61 <> 80)![]() ![]() --> (zakres 81 <> 105)![]() ![]() ![]() --> (zakres 106 <> 140) --> (zakres 141 <> 185)![]() --> (zakres 186 <> 240)![]() ![]() --> (zakres 241 <> 320)![]() ![]() ![]() --> (zakres 321 <> 490) --> (zakres 491 <> 600)![]() --> (zakres 601 <> 790)![]() ![]() --> (zakres 791 <> 900)![]() ![]() ![]() --> (zakres 901 <> 1100) --> (zakres 1101 <> 1350)![]() --> (zakres 1351 <> 1600)![]() ![]() --> (zakres 1601 <> 1850)![]() ![]() ![]() --> (zakres 1851 <> 2500) --> (zakres 2501 <> nieskończoność)Opinie, komentarze itp mile widziane. Ostatnio edytowano 1 sie 2011, o 17:43 przez bill, łącznie edytowano 3 razy |
| Góra | |
+3 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
Bartex
|
|
|
Były mod : ) ![]() Bezrobotny Dołączył: 21.09.2008 Posty: 1093 Skąd: eMDe
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Świetnie ! Na forum coraz więcej nowych opcji, oby tak dalej ! _________________
Szukasz Muzyki? Pisz do mnie! ![]() Spodobała Ci się wstawiona przeze mnie muza ? Kliknij w zamian - to Cię nic nie kosztuje !![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Góra | |
Nirvana
|
|
|
sex, dragi, rap ![]() ![]() Awansował Dołączył: 28.12.2008 Posty: 1111 Skąd: serce Borów. < 3 Marka Telefonu: LG
Jak komentarze mile widziane to już coś napiszę. ;d Gwiazdki ładne. ^ ^ Modyfikacja działa sprawnie.. ![]() I dobrze, że jest to zabezpieczenie antyspamowe. ;] I ogólnie ładnie to wygląda... ;d _________________
` Może czasem lepiej zamknąć oczy Lecz to ran nie zagoi...` ![]() Pozdrawiam Łukasza (Lacker) ; **** |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest super wszystko fajnie działa ale wprowadził bym jedną małą zmianę zamiast napisu na gorze mógł by być na dole pod avatarem coś takiego jak to ![]() i jeszcze jedno pytanie czy jak dostaniemy punkt to dostajemy powiadomienie na Pw czy nie |
| Góra | |
| bill | |
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3437 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Nie ma powiadomień. Co do zmiany umiejscowienia - poczekam na więcej opinii. |
| Góra | |
Nirvana
|
|
|
sex, dragi, rap ![]() ![]() Awansował Dołączył: 28.12.2008 Posty: 1111 Skąd: serce Borów. < 3 Marka Telefonu: LG
Dexter ładne screeny ![]() bill czekasz na więcej opinii? moim zdaniem też lepiej by wyglądało na dole. ![]() _________________
` Może czasem lepiej zamknąć oczy Lecz to ran nie zagoi...` ![]() Pozdrawiam Łukasza (Lacker) ; **** |
| Góra | |
Bartex
|
|
|
A ja powiem, że dla mnie nie ma różnicy. Byle tylko było. _________________
Szukasz Muzyki? Pisz do mnie! ![]() Spodobała Ci się wstawiona przeze mnie muza ? Kliknij w zamian - to Cię nic nie kosztuje !![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Góra | |
Lacker
|
|
|
AleToByłoDobre ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 28.06.2009 Posty: 1833 Skąd: P-ów Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: k850i
Dla mnie zbędne. Jest jak jest. _________________
1.NIE POMAGAM NA PW. JEST OD TEGO DZIAŁ PROŚBY/PROBLEMY 2.Za moją pomoc postaw pochwałę ;-) 3.Pochwałę można dać poprzez przyciśnięcie guzika w górnym prawym rogu postu użytkownika ;) 4. Pozdrawiam Edytkę (Nirvana) :* LOST 6 SEZON - ostatni KLIK![]() klikając przycisk: dziękujesz za moje uploady i pomoce : ) |
| Góra | |
Bartex
|
|
|
Aha, jak już coś przenosić, to gwiazdkę nad napis. Tyle. _________________
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
a czy możemy jakoś zobaczyć za jakie posty mamy ocenę ? |
| Góra | |
| bill | |
Na chwilę obecną - Nie. |
| Góra | |
Macio106
|
|||
![]() Bezrobotny Dołączył: 29.08.2009 Posty: 1230 Zakaz pisania Skąd: Gdynia
A czy jest w planie to wprowadzić?BO Będą minusy i plusy Minusy: -jak dasz komusz minusa to może się mścić. Plusy: Wiesz za co dostałeś |
||
| Góra | |||
![]() |
Strona 1 z 3 |
| Przejdź na stronę 1, 2, 3 Następna strona | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » INFO » Nowości na forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|