|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 13:18 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Problem z grami powyżej 1 mb na nokie. (Problem z grami powyżej 1 mb na nokie.) |
|
|
| xxx1996 | |
![]() Bankrut Dołączył: 13.03.2010 Posty: 47 Zakaz pisania Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 6300
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Mam pewien problem wiem ,że ten problem jest poruszany ale nie mogę znależć konkretnego powodu dlaczego niektore gry na nokie np.gta IV ktore mają ponad 1mb nie wchodzą na mój model nokia6300 mam starego softa czy co prosze pomużcie dam pochwałę. ![]() |
| Góra | |
pooler22
|
|
![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 21.11.2008 Posty: 191 Skąd: :z tamtąd Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 6151
Po pierwsze gry > 1MB nie działają, bo telefon może nie mieć tyle pamięci. Po drugie Nokie nie radzą sobie z niektórymi grami w 3D. _________________
Jak pomogę to postawisz Plusa? Reaktywacja i powrót na forum Nie krytykuj lepiej sam coś zrób. |
| Góra | |
| xxx1996 | |
![]() Bankrut Dołączył: 13.03.2010 Posty: 47 Zakaz pisania Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 6300
ale ja mam kartę pamięci i mam dużo miejsca a te gry nie są w 3D które akurat chcem!!!! _________________
Jeżeli co pomogłem to daj mi pochwałę to nic nie kosztuje a mi pomoże ![]() |
| Góra | |
Bartex
|
|
|
Były mod : ) ![]() Bezrobotny Dołączył: 21.09.2008 Posty: 1093 Skąd: eMDe
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poprostu, gry powyżej 1MB nie działają w Nokiach. _________________
Szukasz Muzyki? Pisz do mnie! ![]() Spodobała Ci się wstawiona przeze mnie muza ? Kliknij w zamian - to Cię nic nie kosztuje !![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja mam tak samo w 5200 i raczej nie da się z tym nic zrobić |
| Góra | |
| Domino5 |
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 27.03.2010 Posty: 90 Skąd: z daleka Marka Telefonu: Sony Ericcson Model Telefonu: x8 android 2.3.7 ROM Operator: PLAY
![]() ![]() |
Jest jeden działający sposób KUPIĆ SONY ERICSSONA ![]() _________________
ocena negatywna użytkownik posiada -666 punktów |
| Góra | |
marcinius1
|
|
![]() Bankrut Dołączył: 04.07.2010 Posty: 140 Zakaz pisania
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mam nokie 5130 xpressmusic i powiem tobie tak jeżeli tobie gry powyżej 1 Mb nie wchodzą bo mi też nie wchodzą to sprubuj szukać gry tej samej z mniejszą wagą a jak chcesz mieć gry powyżej 1 mb to SE. |
| Góra | |
| Łodyś |
|
![]() Bankrut Dołączył: 24.05.2010 Posty: 14
![]() |
Gry o rozmiarze pliku większym niż 1mb działają na telefonach firmy nokia. U mnie na telefonie nokia 6303 classic działają bez problemu. |
| Góra | |
| SystemOfADown |
|
![]() Bankrut Dołączył: 19.08.2010 Posty: 64
Reputacja: ![]() ![]() |
Nie działają na Nokiach s40 . Z s60 nie ma problemu. |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|