|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 14:00 |
Strona główna forum » .::DOWNLOAD::. » MULTIMEDIA » Video
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Avatar (2009) || Lektor PL || 3GP || 320x240 (Serwer bez limitów!) |
|
|
Sylar
|
|||||
|
"Wszystko jest możliwe. Niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu." ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 05.11.2009 Posty: 1112 Skąd: Bełchatów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: S8500 Wave System: BADA 2.0 Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() |
Avatar (2009) || Lektor PL || 320x240 Informacje: Czas trwania: 2:35:05 Waga: 258 MB Rozdzielczość: 320x240 Format: 3GP Hasło do archiwum:
Screeny: ![]() Opis:
Download: Part 1 - 2shared [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] Part 2 - 2shared [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] _________________
"[...] Stereotyp i niewiedza to wasza jest tu bariera, Nie rozumieją inwencji i konwencji tego dzieła..." ~ Bosski Roman |
||||
| Góra | |||||
+16 reputacji![]() ![]() ![]() ( Szczegóły ) |
|||||
| emil969 | |||
![]() Bankrut Dołączył: 03.05.2010 Posty: 14 Skąd: nie wiem Marka Telefonu: SE Model Telefonu: c510
![]() |
Jest napisane że link pliku jest nieważny, proszę o naprawe linku, dałbym pochwałę.
|
||
| Góra | |||
| Krisu | |
![]() Bankrut Dołączył: 20.05.2010 Posty: 13
![]() |
spoko juz sie pobiera :p |
| Góra | |
| Krisu | |
![]() Bankrut Dołączył: 20.05.2010 Posty: 13
![]() |
Mam pytanko dlaczego jak wrzuciłem film na nokie 5310 XM Odtwarzam i nic żadnego filmu ??? |
| Góra | |
| wislatsw | |
![]() Bankrut Dołączył: 03.06.2010 Posty: 3
![]() |
spoko pobrałem i działa |
| Góra | |
Krater1212
|
|
![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 05.12.2009 Posty: 137 Skąd: Z miasta :) Marka Telefonu: SE Model Telefonu: w910i
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja jak pobrałem to te dwa pliki nie mają rozszerzenia... Nie mam pojęcia jak wam może to działać. Dopisywałem .3gp, ale również nie działa. ![]() |
| Góra | |
Sylar
|
|
|
"Wszystko jest możliwe. Niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu." ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 05.11.2009 Posty: 1112 Skąd: Bełchatów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: S8500 Wave System: BADA 2.0 Operator: Plus
Krater1212 ten błąd musi leżeć po twojej stronie, gdyż pliki były sprawdzane i poprzednicy nic nie piszą o tego typu błędzie. _________________
"[...] Stereotyp i niewiedza to wasza jest tu bariera, Nie rozumieją inwencji i konwencji tego dzieła..." ~ Bosski Roman |
| Góra | |
| kibicus | |
![]() Bankrut Dołączył: 29.06.2010 Posty: 6
![]() |
nie moge pobrac.. albo nie umiem ![]() help |
| Góra | |
Sylar
|
|
|
To zdjęcie powinno wam wszystko wyjaśnić. [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] _________________
| Góra | |
Krater1212
|
|
![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 05.12.2009 Posty: 137 Skąd: Z miasta :) Marka Telefonu: SE Model Telefonu: w910i
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sylar już wiem co jest grane. Musiałem dopisać rozszerzenie .rar, a następnie podmienić drugą część parta na nazwę o którą WinRar mnie prosił. Wszystko działa. Super film. ![]() |
| Góra | |
| kljkl |
|
![]() Bankrut Dołączył: 24.09.2010 Posty: 1 Skąd: z Radomia Marka Telefonu: sony ericsson Model Telefonu: k320
![]() ![]() |
spoko film dziękuje autorowi tego postu |
| Góra | |
| gomek1 | |
![]() Bankrut Dołączył: 10.01.2011 Posty: 1
![]() |
zajefajny Ostatnio edytowano 12 sty 2011, o 20:51 przez gomek1, łącznie edytowano 1 raz |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::DOWNLOAD::. » MULTIMEDIA » Video
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|