|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 14:08 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nowości |
|
Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona |
|
||
Ajsmen
|
Temat: Nowości
|
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Odrazu napiszę jak to ma wyglądać Otóż pod logiem obok "faq" "top10" "poziomy" byłyby "Nowości" a co w nich? oczywiście nowości z działu download, mogłyby to być takie tabelki jak w "top10" tylko zamiast "top10 upload" "top10 plusy" byłoby "najnowsze albumy" "najnowsze filmy" "najnowsze tapety" Po co? otóż na forum są tylko ostatnio dodane gry java fajnie by było gdyby było coś co pokazywałoby nowości z całego działu download. To tak w skrócie Oczywiście opinie/popozycje mile widziane. _________________
![]() |
| Góra | |
Jack
|
Temat: Re: Nowości
|
|
I am Awesome! :D ![]() ![]() Skąpiec Dołączył: 05.05.2010 Posty: 417 Skąd: Skierniewice Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy Mini System: Android Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Popieram jak zawsze Giovanni Dziadzia i jak dla Mnie ta "nowość" na forum mogłaby być bardzo pomocna i wygodna. Dlatego ja jestem ZA ![]() _________________
![]() "..Kolejny chłopak zasila policyjny rejestr Wskazał go palcem kumpel, co niby frajerem nie jest Potem chodzi po mieście jakby nic się nie stało Ktoś napluje mu w mordę to powie, że mocno lało Tego mało, nie jeden jeszcze poda mu rękę Bo żyjemy niestety w czasach donosów i przestępstw.." ![]() |
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1238 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio System: Symbian Operator: T-Mobile
Nie potrzebne... _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
Ajsmen
|
|
||
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
"Ostatnio dodane gry java" to praktycznie to samo a jednak jest i chyba wcale nie jest nieprzydatne _________________
![]() |
||
| Góra | |||
Petro-7
|
|
||||
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1238 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio System: Symbian Operator: T-Mobile
Znaczy jak wyszłem z takiego założenia "Jak chce sprawdzić, jakie są nowe gry, to wchodzę do działu gry java (moja rozdz.) i sprawdzam, przy którym temacie po lewej stronie jest ta ikonka nazielono..." ![]() Ale przeszkadzać na pewno ta opcja nie będzie, może się przekonam (jak zostanie wprowadzona...) Pozdrawiam ![]() Petro-7 _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
||||
| Góra | |||||
Ajsmen
|
|
|
popatrz na taką sytuację: we wszytkich działach w downloadzie jest po kilka nowych tematów, zamiast przeglądać wszystko po kolei wchodzisz sobie w takie "nowości" i masz wszystko na tacy, coś ci się podoba zaglądasz odrazu, bez szukania, przeglądania, błąkania się po forum _________________
![]() |
| Góra | |
Pattttti
|
|
|
Forumowa encyklopedystka! ![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 03.02.2009 Posty: 2374 Skąd: Tarnów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android 2.3.6 Operator: Orange || Play
Moim zdaniem z jednej strony jest to zbędne [patrz wypowiedź Petro-7]. Jednak z drugiej może faktycznie będzie łatwiej znaleźć interesujące nas nowości. Jak narazie jestem neutralna. Daj więcej argumentów ZA ![]() _________________
Wielka Encyklopedia Użytkowników Wszelkie sugestie mile widziane na PW. Forumowa Jaskinia - Numer 9 Masz jakiś pomysł? Chętnie przyjmę propozycje na PW. Chcesz się zareklamować na stronach gazety? Zgłoś się! Nie pomagam na PW. Jeśli masz jakiś problem lub prośbę zajrzyj do odpowiedniego działu! |
| Góra | |
Ajsmen
|
|
|
Więcej "Za", co tu mam więcej dodać napisałem jak to widzę jak to ma działać, mozna sie rowodzic na temat tego jak to ma wyglądać, ale do tego potrzeba nowych propozycji, sam wszystkiego nie wymyślę. _________________
![]() |
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3437 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Widzę, iż temat ucichł i przestało przybywać opinii dlatego zabiorę głos w dyskusji, gdyż liczę na to, iż temat się rozwinie. Pomysł wydaje się być ciekawy i ma on swoje zalety i wady. Chciałbym, aby zostało w punktach/gwiazdkach itp podane, jakie funkcje ma ten dodatek zawierać. To co zdołałem przeczytać mi nie wystarcza, aby zacząć pracę i żebyście zobaczyli jakiś efekt (pierwszą wersję). Fajnie by było, gdyby ktoś zrobił projekt tego dodatku (np rozrysowanie na kartce papieru wyglądu i funkcji tego dodatku [cała strona www na kartce A4]). Czekam na dalsze opinie (i może jakieś projekty). |
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
To trzebaby było jeszcze pomysleć, jak by to wyglądało... Czy jakaś rozwijana lista po kliknięciu w "Nowości", czy może przekierowanie do subforum (chyba tak to się nazywa ) i tam w tabelkach nazwy tematów. Mi by bardziej pasowała lista rozwijająca się pod logiem, kiedy klikniemy w link. bill'u, jaka długa ppinia Dobrze ! Pozdrawiam ![]() Petro-7 EDIT: Taka koncepcja, jak to widzę Chodzi mi o to, gdzie by to pod logiem było, jakie kategorie... Ale właśnie - czy jest możliwe zrobienie czegoś takiego, że dopiero jak klikniemy "wyższą" kategorię (gry, aplikacje), to dopiero pojawiają się "niższe" (240x320, użytki) ?!?![]() _________________
| Góra | |
| bill |
|
||
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3437 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Przepraszam ale nie rozumiem Spróbuj inaczej to ująć. ![]() |
||
| Góra | |||
Petro-7
|
|
|
Chmm. Powiedzmy, że system wygląda tak, jak moja koncepcja. NIE widzimy podkategorii (Dzwonki, Odgłosy, MP3, Albumy), tylko same kategorie (Gry, Aplikacje...). Dobiero po kliknięciu w jakąś kategorię pojawiają się podkategorie do wybranej kategorii . Innaczej: Po wybraniu kategorii "Gry" pojawiałyby się podkategorie z rozdzielczościami, po wybraniu "Muzyki" pojawiały by się podkategorię alpbumy, odgłosy... Jak nadal nie będziesz rozumiał, pisz ![]() Pozdrawiam ![]() Petro-7 _________________
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 2 |
| Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|