|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 14:08 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Błąd z obrazkiem +18 |
|
|
Petro-7
|
Temat: Błąd z obrazkiem +18
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1238 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio System: Symbian Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Witam ! Gra "BadMangaGirls 2 [PL] +18" jest +18, ale widać jej screen w "Ostatnio Dodane Gry Java". Temat jest oznaczony jako +18, ale screen'y widać... Pozdrawiam ![]() Petro-7 _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
| bill |
Temat: Re: Błąd z obrazkiem +18
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3437 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Temat został napisany dnia 13 gru 2009, a dodatek Cenzura obrazków erotycznych w modyfikacji "Ostatnio Dodane Gry Java". zrobiony 05.05.10, więc nie wiem jakim cudem ten temat trafił do systemu Ostatnio Dodane Gry Java na stronę główną forum. Przypuszczam, iż chodziło o dodatek "Losowe tematy", w którym screeny nie są cenzurowane. |
| Góra | |
Sylar
|
|
|
"Wszystko jest możliwe. Niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu." ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 05.11.2009 Posty: 1112 Skąd: Bełchatów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: S8500 Wave System: BADA 2.0 Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() |
Ale ten temat został napisany: 30 maja 2010, o 11:49 _________________
"[...] Stereotyp i niewiedza to wasza jest tu bariera, Nie rozumieją inwencji i konwencji tego dzieła..." ~ Bosski Roman |
| Góra | |
Krisss16
|
|
![]() Dusigrosz Dołączył: 24.03.2010 Posty: 129 Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: C2-01 System: Nokia OS Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Coś mi się zdaje, że bill'owi chodzi bardziej o temat: "BadMangaGirls 2 [PL] +18" z uploadem gry ![]() _________________
![]() ![]() ![]() |
| Góra | |
| bill |
|
||
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3437 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Znalazłem tylko ten temat (szukając po nazwie podanej przez Petro-7). Sylar, daj link do tematu ![]() |
||
| Góra | |||
Petro-7
|
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1238 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio System: Symbian Operator: T-Mobile
Z tego, co znalazłem, to jest kilka gier z tym tytółem na różne rozdz., ale ze spacją, tj. "Bad Manga Girls". Gry dodane były owszem 30maja, ale 2009 roku... ![]() Pozdrawiam ![]() Petro-7 _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|