|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 14:24 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Losowanie(nie brylanty) |
|
|
||
Dexter
|
Temat: Losowanie(nie brylanty)
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam pomysł na konkurs tak jak by lotto mógł by się nazywać Lotto FJ Zasady konkursu Wybieramy numerki od 1-50 pod którymi kryję się nagroda kilka może być pustych ![]() Czas trwania np. 14 dni lub 7 Możliwe nagrody do wylosowania Brylanty od x do x Usunięcie upomnienie\ostrzeżenia wygrane rang od friend do Super Vip Zmiana Nicka Usunięcie zakazu pisani Wyłączenie [spam] od X do X Limit znaków w sygnaturze: x Waga avatara: x KB Pojemność skrzynki PW: X Czas edycji swoich postów: X Ilość znajomych: X Limit ostrzeżeń: X Przeszukiwanie forum za pomocą wyszukiwarki szybsze o X s Co myślicie o takim losowaniu piszczcie tutaj czy jesteście za nie czy za tak i wypowiadajcie się co można by było jeszcze dodać jako nagrodę oczywiście dodaje ankietę Pozdrawiam ![]() Ps."X" oznacza liczbę którą musi określić Administrator jeśli będzie taki konkurs Ostatnio edytowano 16 cze 2010, o 19:49 przez Dexter, łącznie edytowano 1 raz |
| Góra | |
Petro-7
|
Temat: Re: Losowanie(nie brylanty)
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1238 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio System: Symbian Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Chmm, pomysł w sumie dobry, ale to wszystko się robi za diamenty... Dlatego, jestem na NIE ! Po prostu byłby bałagan ![]() Pozdrawiam ![]() Petro-7 _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
| Retterro |
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 05.07.2010 Posty: 87 Zakaz pisania Skąd: się tu znalazłem? Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: W595
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja jestem na tak.. bo nie każdemu chce się kupowac diamenty (klejnociki) a niektórzy kasy na to nie maja.. więc pomysł moim zdaniem dobry.. _________________
Jeżeli pomogłem poprostu daj pochwałę.. xD ![]() Masz jakiś problem to pisz.. xD Potrzebujesz pomocy hakerskiej pisz xD chcesz zmienic bratu haslo nieznając go pisz.. xD |
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1238 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio System: Symbian Operator: T-Mobile
Chmm, jak tak teraz patrzę, to pomysł sensowny, ale kiedyśuwarzałem, że jest bez sensu... Dziwne ![]() Może i byłbym na tak, jakby to był konkurs organizowanyt raz na jakiś czas, każdy miałby 1 los, ew. za brylanty mógłby kupić następny... ![]() Pozdrawiam ![]() Petro-7 _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
Ajsmen
|
|
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
Jeżeli takie cos miałoby powstac to uważam że nagrodą powinny być tylko diamenty, pod róznymi numerami różne ilości diamentów, dlaczego tak? Dlatego że te wszystkie nagrody kupuje sie za diamenty więc po co komplikowac sprawę? _________________
![]() |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Giovanni Dziadzia No tak myślę teraz nad tym i twój pomysł najrozsądniejszy jest ![]() |
| Góra | |
Ajsmen
|
|
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
Z drugiej strony jest już losowanie brylantów _________________
![]() |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
Giovanni Dziadzia No i zataczamy kółko mi chodzi o coś takiego żeby była możliwość co co za brylanty można by było mieć to żeby było losowanie.od nr 1-50 mogło by być 100 kamyków itp. itd ![]() |
| Góra | |
| bill |
|
||
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3437 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Nie.
|
||
| Góra | |||
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|