|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 14:26 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Apel o niewrzucanie gier java na Przeklej.pl dla forum FJ |
|
|
||
| gilbert123 | |
![]() Bankrut Dołączył: 03.04.2010 Posty: 2
![]() |
Drodzy użytkownicy forum FreeJava.pl i adminie forum, występuje do was z prośbą bardzo poważną do admina forum oraz jego użytkowników o nie wrzucanie gier Java na serwer Przeklej.pl, z powodu tego że serwer Przeklej.pl jest zainfekowany wirusem wykradającym dane typu "koń trojański" o nazwie Infostealer,został serwer plików Przeklej sprawdzony przeze mnie na 2 skanerach online,i oto teraz przedstawiam te raporty ze skanowania strony: Norton SafeWeb:ZAGROŻENIE McAfee Siteadvisor:ZAGROŻENIE Nakazuje aby zakazać wrzucania na serwer Przeklej i zmienić zasady w regulaminie forum aby obowiązkowo zabronić wrzucania gier Java i innych gadżetów na telefon w serwisie Przeklej.pl. Także aby ukarać tych użytkowników których w postach są pliki wrzucone na serwerze Przeklej, karą blokady logowania na konto na 15 godzin. Proszę użytkowników o przyjęcie i podpisanie się pod apelem, także admina forum. Chętnie liczę na waszą uprzejmość! ![]() Autor postu otrzymał ostrzeżenie
|
| Góra | |
| bill | |
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3437 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Witam, Proszę o namiary (linki www) do stron tych skanerów online. |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jestem za nie dlaczego ?? Ponieważ nie mamy 100% pewności że to wina tego forum i że ktoś o nicku gilbert123 to admin przeklej Myślę tez że hostingi plików powinny być przygotowane na takie okoliczności tj. wirusy powinny posiadać odpowiednie antywirusy a nie skanery online raz skanowałem komputer skanerem online to wykazał mi 5 wirusów a komputer był świeżo po instalacji systemu. |
| Góra | |
| bill | |
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3437 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Dexter czytaj ze zrozumieniem, bo nie załapałeś o co gilbert123 chodzi. Chodzi o to, że przeklej jest zawirusowany i dla dobra naszego i naszych użytkowników i w ogóle wszystkich ludzi, które korzystają z linków przeklej z naszego forum nie stała się krzywda w postaci wykradnięcia danych (hasła itp) w przypadku złapania takiego wirusa. Tu nie chodzi o to, że to nasza wina itp. |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bill ok to zmień mój głos na Nie mam decyzji jeśli możesz |
| Góra | |
| bill | |
Z uwagi na treści znalezione na innych serwisach zamieszczanych przez Ciebie, doszedłem do wniosku, iż jest to marna prowokacja w Twoim wykonaniu. Od 4 czerwca minęło sporo czasu i gdyby to była prawda, to już dawno ktoś by pisał/informował iż dzieje się coś niedobrego. Napisz tą wiadomość do serwisu przeklej.pl. Ciekaw jestem co odpiszą. Mimo wszystko dziękuję za nieudaną próbę ratowania "świata" kosztem freejava.pl Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|