|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 15:20 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Kupno fona |
|
|
| wilku1995 |
Temat: Kupno fona
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 09.04.2009 Posty: 28 Marka Telefonu: SE Model Telefonu: Yari
![]() ![]() |
Jakiś czas temu pisałem że kupuje nowego fona i pytałem się jakiego brać,potem że yari został wycofany z oferty ale coś było kombinowane i mam tego yari jakiś już czas i teraz myślę nad sprzedażą go i kupienie jakieś Noki mam na myśli:nokia 6220 classic,Nokia 6210 Navigator lub 5230.Opłaca mi się na któryś z tych modeli zamienić?I jeszcze jak jest z gwarancja producenta Noki jak się telefon psuje to sie idzie do jakies siedziby Noki czy jak? Ostatnio edytowano 25 sie 2010, o 14:02 przez wilku1995, łącznie edytowano 1 raz |
| Góra | |
| lubiegryjava |
Temat: Re: Kupno fona
|
![]() Bankrut Dołączył: 17.11.2008 Posty: 99 Skąd: haha xD
![]() ![]() |
tak, navigator _________________
Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez Dexter. Zapoznaj się z regulaminem forum. |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|