|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 15:22 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Prośby
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Poszukuje Aplikacji. (Poszukuje aplikcji) |
|
|
| radarmen |
Temat: Poszukuje Aplikacji.
|
![]() Bankrut Dołączył: 24.08.2010 Posty: 5
![]() |
Poszukuje Aplikacji w której można dać haslo np. na instalki , gry , muzykę wiadomości , aplikacje itd. Wiem ze te aplikacje są tu gdzieś bo już znalazłem , ale mi nie chodzą . Aplikacja powinna być na k550i ( 176x220 ) i najlepiej po Polsku , lub jakoś opisana co mam zrobić aby zakodować np. instalki ![]() Poszukuje także jakiś fajnych aplikacji PL , coś w stylu robienia komiksów , takie dla zabawy ![]() Za pomoc Nagroda ! ![]() |
| Góra | |
kaziukazik
|
|
![]() Bezrobotny Dołączył: 04.06.2009 Posty: 864 Zakaz pisania Skąd: sie biorą dzieci? Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: U100i Yari R7AA076
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bez ingerencji w soft tego nie zrobisz, za doładowanie do ery (10zł) zrobię Ci to zdalnie, max w godzinę. Jakby co to pisz na gg (4219891) |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Prośby
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|