|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 15:35 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| LG KP500 Problem |
|
|
| tomus60 |
Temat: LG KP500 Problem
|
![]() Bankrut Dołączył: 29.12.2008 Posty: 1 Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 6300
![]() |
Witam. mam problem z ustawieniem telefonu LG KP500. Mianowicie chodzi mi o pobieranie aplikacji,gier i tp... Probowalem ustawic telefon przez sms na stronie plus.pl,ale to nie rozwiazalo problem. Mam aparat z sieci Plus GSM |
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1238 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio System: Symbian Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Znaczy chcesz skonfigurować internet w telefonie ? Pozdrawiam ![]() Petro-7 _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
edeks
|
|
![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 28.07.2009 Posty: 153 Skąd: ja jestem taki mądry?? Marka Telefonu: HTC Model Telefonu: Wildfire S
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
pewnie chcesz skonigurować neta to wejdź na główną stronę sieci i poszukaj 'konfiguracja internetu' i myśle że pomogłem w moim se musiałem 2 razy konfigurować ![]() _________________
Każdy umie minusować jak ktoś jest taki cwany niech sam wstawia gry. Pozdro dla uploaderów |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|