|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 15:50 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Ocey gier |
|
|
||
Dexter
|
Temat: Ocey gier
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam W związku z tym że została wyłączona możliwość pisania komentarzy do gier to mam taki pomysł aby zrobić coś w stylu rankingu nie na liczbę wyświetleń pobrań itp. tylko na głosy porostu na gwiazdki. Najlepiej pokaże to na obrazku. Widok tematu z grą. ![]() Widok listy tematów. ![]() Oczywiście naprawdę by to było ładniej zrobione ale wiecie Paint'em cudów nie zdziałam Myślę że nie trzeba tutaj więcej nic pisać wszystko widać Wszelkie propozycje,pytania,uwagi do tego pomysłu zgłaszać tutaj ![]() *Na obrazkach znajduje się przypadkowo wybrana gra jak i lista tematów z grami. |
| Góra | |
_ArTeK_
|
|
|
Zapalisz Jointa? ![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 02.04.2010 Posty: 346 Skąd: Z Kosmosu! Marka Telefonu: SE Model Telefonu: W300i
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oo jestem na obrazku <lol2> w 2 screenie te gwiazdki trochę mniejsze ale ogólnie pomysł wypasiony xD Przydało by się ![]() _________________
I choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulęknę! |
| Góra | |
Ubiparip
|
|
|
Jarosław! Polskę zbaw! ![]() ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 02.09.2010 Posty: 2797 Skąd: Tuchola Marka Telefonu: Sony Model Telefonu: Xperia Neo V System: Android 4.0.3 Operator: Play
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Oczywiście to jest potrzebne i zastąpiło by Komentarze _________________
Nie zapomnij kliknąć ![]() ![]() |
| Góra | |
Jack
|
|
|
I am Awesome! :D ![]() ![]() Skąpiec Dołączył: 05.05.2010 Posty: 417 Skąd: Skierniewice Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy Mini System: Android Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pomysł sam w sobie jest dobry i na pewno się przyda.. Tylko gwiazdki powinny być mniejsze ,ale wiem ,że to tylko obrazek wizualny ,ale wnoszę już poprawki ![]() Sądzę ,że ten pomysł wniesie coś dobrego na forum, ludzie będą wiedzieli co jest warte tego kliknięcia do pobrania ,ale.. wg. Mnie nie rozwiązuje on problemu z komentarzami pod tematami z grami.. Tyle z mojej strony Poczekamy na zdanie Ojca Chrzestnego billa _________________
![]() "..Kolejny chłopak zasila policyjny rejestr Wskazał go palcem kumpel, co niby frajerem nie jest Potem chodzi po mieście jakby nic się nie stało Ktoś napluje mu w mordę to powie, że mocno lało Tego mało, nie jeden jeszcze poda mu rękę Bo żyjemy niestety w czasach donosów i przestępstw.." ![]() Ostatnio edytowano 5 gru 2010, o 18:00 przez Jack, łącznie edytowano 3 razy |
| Góra | |
Dexter
|
Temat: Re: Ocey gier
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temat trochę się zakurzył odświeżam. Co myślicie na ten temat aby zrobić takie ocenianie gier ? Możliwe nie tylko gier można też aplikacjo motywów itp. |
| Góra | |
Sylar
|
|
|
"Wszystko jest możliwe. Niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu." ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 05.11.2009 Posty: 1112 Skąd: Bełchatów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: S8500 Wave System: BADA 2.0 Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() |
Coś podobnego do dw? Wg. mnie może być, ale czy się przyda nie jestem pewien. _________________
"[...] Stereotyp i niewiedza to wasza jest tu bariera, Nie rozumieją inwencji i konwencji tego dzieła..." ~ Bosski Roman |
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3438 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Dexter wmontuj SSy w aktualny wygląd forum, a zobaczysz, czy ten pomysł w dalszym ciągu ma sens. |
| Góra | |
Sylar
|
|
|
"Wszystko jest możliwe. Niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu." ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 05.11.2009 Posty: 1112 Skąd: Bełchatów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: S8500 Wave System: BADA 2.0 Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() |
To przecież gwiazdki można też umieścić w viewtopic na górze tematu. "Ocena gry/filmu/serialu/aplikacji - *********" _________________
"[...] Stereotyp i niewiedza to wasza jest tu bariera, Nie rozumieją inwencji i konwencji tego dzieła..." ~ Bosski Roman |
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3438 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Tylko po co, skoro reputacja działa prawie identycznie. User dostaje + no i gra też dostaje. Dodatkowo gwiazdka na liście tematów. Na dzień dzisiejszy ten pomysł nie ma racji bytu. Albo ocenienie gier i TYLKO gier, albo reputacja (to co mamy teraz). |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|