|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 16:07 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Drobne błędy na forum |
|
Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 Następna strona |
|
Dexter
|
Temat: Drobne błędy na forum
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W tym temacie zgłaszamy drobne błędy techniczne na forum. Mini regulamin 1.Opisz jak najwięcej o tym błędzie. 2.Dodaj screen ( na hostingu Pictap.pl i wstaw go w tag [img*][/img*] bez *) przestawiający ten błąd i wyróżnij go np. podkreśleniem. 3.Za posty niezwiązane z tematem Upomnienie/Warn 4.Za poprawne zgłoszenie jednego błędu otrzymasz pochwałę. 5.W przypadku gdy ten sam użytkownik zgłosi kolejny błąd po upływie pewnego czasu otrzyma 3 brylanty. 6.W przypadku zgłoszenia kilku błędów na raz użytkownik otrzymuje 5 brylantów i pochwałę. |
| Góra | |
Ubiparip
|
|
|
Jarosław! Polskę zbaw! ![]() ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 02.09.2010 Posty: 2797 Skąd: Tuchola Marka Telefonu: Sony Model Telefonu: Xperia Neo V System: Android 4.0.3 Operator: Play
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Po naciśnięciu tego przycisku wywala 404 ![]() _________________
Nie zapomnij kliknąć ![]() ![]() Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1238 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio System: Symbian Operator: T-Mobile
Muszkartv Mi się wyświetla forumowe "Nie wiem o co chodzi ; )" ![]() Pozdrawiam ![]() Petro-7 _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
Ubiparip
|
|
|
Jarosław! Polskę zbaw! ![]() ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 02.09.2010 Posty: 2797 Skąd: Tuchola Marka Telefonu: Sony Model Telefonu: Xperia Neo V System: Android 4.0.3 Operator: Play
Petro-7 404 ¤ _________________
Nie zapomnij kliknąć ![]() ![]() |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Faktycznie jest błąd poczekamy na odpowiedź Billa ![]() |
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3438 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Dodaj do zakładek, Drukuj - Naprawione. |
| Góra | |
| Dominik92 |
Temat: Re: Drobne błędy na forum
|
![]() Bankrut Dołączył: 30.11.2010 Posty: 1
![]() |
W zasadzie nie jest to błąd forum a użytkowników mianowicie przy dodawaniu gier mylą rozdzielczości ;-( W kategorii 320x240 są dodawane głównie 240x320. |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
Dominik92 To nie jest błąd "techniczny" Wystarczy zgłosić taką grę za pomocą przycisku ![]() Ostatnio edytowano 28 gru 2010, o 21:03 przez Dexter, łącznie edytowano 1 raz |
| Góra | |
Ubiparip
|
|
||
|
Opcja włączona. [spam] są ukryte Ważność do: 03.03.2011 19:22 Pamiętaj, iż zawsze możesz przedłużyć ważność ukrycia [spam] kupując następny pakiet, wtedy czas ważności zostanie zsumowany. Kliknij Tutaj aby przejść do brylantówS ![]() Mały błąd ortograficzny
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3438 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
To nie jest błąd ortograficzny. Poprawione. |
| Góra | |
Ubiparip
|
|
||
|
Takie coś wyskakuje po napisaniu postu
Macio106
|
Temat: Re:
|
||||
![]() Bezrobotny Dołączył: 29.08.2009 Posty: 1230 Zakaz pisania Skąd: Gdynia
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi tez!
|
||||
| Góra | |||||
![]() |
Strona 1 z 11 |
| Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 Następna strona | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|