|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 17:09 |
Strona główna forum » .::DOWNLOAD::. » JAVA » Aplikacje Java
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| OrangeGG 1.0.0 |
|
|
_ArTeK_
|
Temat: OrangeGG 1.0.0
|
|
Zapalisz Jointa? ![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 02.04.2010 Posty: 346 Skąd: Z Kosmosu! Marka Telefonu: SE Model Telefonu: W300i
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GG w Orange 1.0.0 ![]() Rozmiar: 160 KB Język: Polski ![]() [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Opis: GG w Orange 1.0.0 czyli Gadu-Gadu w telefonie sieci Orange, daje Ci wszystkie podstawowe funkcje komputerowego Gadu-Gadu, w tym prowadzenie rozmów, czyli wysyłanie i odbieranie wiadomości tekstowych, zarządzenie kontaktami, zmiana statusu obecności, przelogowanie na inną osobę. A to wszystko tylko za1,22 zł brutto (1 zł netto) tygodniowo lub 4,92 zł brutto (4 zł netto) miesięcznie. _________________
I choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulęknę! |
| Góra | |
koza12
|
Temat: Re: OrangeGG 1.0.0
|
![]() Bankrut Dołączył: 30.04.2011 Posty: 37 Skąd: ZIMNA VODKA :P Marka Telefonu: nokia Model Telefonu: 5800 i e71 System: symbian s60 v5 Operator: ORANGE FREE NA KARTĘ
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
mi się ładuje do 8% i brak połączenia z netem, mam orange free na karte a teleon LG ku990i _________________
Jeśli grasz w sampa 0.3d to wbijaj na server [POLSKI EXTREME TRUCK] wystarczy wpisać IP:91.204.163.105:8515 |
| Góra | |
Krisss16
|
|
![]() Dusigrosz Dołączył: 24.03.2010 Posty: 129 Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: C2-01 System: Nokia OS Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spróbuj w ustawieniach zmienić profil internetowy. _________________
![]() ![]() ![]() |
| Góra | |
| MPJ_102 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 24.03.2010 Posty: 1
![]() |
ja też mam Orange Free na kartę i do tej pory wszystko śmigało jak trzeba na moim SE C702:) Niedawno zmieniłem na Desire Z i GG mam teraz za darmo:D Na stronie Orange czytałem kiedyś, że GG w Orange nie działa u użytkowników Orange Free na kartę (mogę się mylić), no ale w końcu u mnie działało... Najlepiej wejdź na orange.pl i wyślij ustawienia na swój telefon. Tu wybierz telefon: http://www.orange.pl/phones_b2c.phtml?_ ... ooser-form |
| Góra | |
| pinkitfc |
|
||
![]() Bankrut Dołączył: 18.07.2011 Posty: 1 Marka Telefonu: NOKIA Model Telefonu: N78
![]() |
Na stronie Orange pisze że nie działa w Ofercie Orange Free, a to różnica :-) |
||
| Góra | |||
_ArTeK_
|
|
|
Zapalisz Jointa? ![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 02.04.2010 Posty: 346 Skąd: Z Kosmosu! Marka Telefonu: SE Model Telefonu: W300i
GG w Orange 1.1.1 ![]() Wersja: 1.1.1 Producent: Orange? Rozmiar: 210 KB Język: Polski ![]() [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] ![]() ![]() ![]() Opis: GG w Orange 1.1.1 czyli Gadu-Gadu w telefonie sieci Orange, daje Ci wszystkie podstawowe funkcje komputerowego Gadu-Gadu, w tym prowadzenie rozmów, czyli wysyłanie i odbieranie wiadomości tekstowych, zarządzenie kontaktami, zmiana statusu obecności, przelogowanie na inną osobę. A to wszystko tylko za1,22 zł brutto (1 zł netto) tygodniowo lub 4,92 zł brutto (4 zł netto) miesięcznie. Jest to najnowsza wersja mobilnego GG w orange Działa na 100% sam używam ;_)Uwaga!! Jeżeli wyskakuje Ci "błąd skórki" skonfiguruj telefon! Możesz to zrobić tutaj: http://ustaw.orange.pl/?footerlink=true PS: Sory innego SS nie znalazłem, ale 100% v1.1.1 _________________
I choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulęknę! Ostatnio edytowano 18 lip 2011, o 16:42 przez _ArTeK_, łącznie edytowano 2 razy |
| Góra | |
koza12
|
|
![]() Bankrut Dołączył: 30.04.2011 Posty: 37 Skąd: ZIMNA VODKA :P Marka Telefonu: nokia Model Telefonu: 5800 i e71 System: symbian s60 v5 Operator: ORANGE FREE NA KARTĘ
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Ju smiga ustawiłem w ustawieniach gry aplikacje profil i smiga wszystko, ale po formacie tel nie czyta JAD i klipów z YT _________________
Jeśli grasz w sampa 0.3d to wbijaj na server [POLSKI EXTREME TRUCK] wystarczy wpisać IP:91.204.163.105:8515 |
| Góra | |
_ArTeK_
|
|
|
Ta wersja 1.1.1 ma parę błędów (Przynajmniej ja je mam) z jednego błędu się bardzo cieszę ![]() -Często nie mogę uruchomić GG gdyż piszę że nie mam dostępu do internetu. -Nie mogę także uruchomić, piszę uruchomianie 30 sekund minie i pokazuje się błąd (muszę włączyć i wyłączyć telefon) -Często nw czego mi się tnie, a z innymi aplikacjami nie mam problemu -Jak mam kontakt (Nr telefonu) w telefonie o takiej samej nazwie co nazwa kontaktu na GG to mi się to jakoś robi 2 in 1... Że raz piszę na jego nr telefonu, a raz na nr GG - I ostatni błąd który kocham! Kupiłem GG na miesiąc za 4zł jeszcze przed wakacjami, i mam ten abonament to tej pory Zamiast przez 1 miesiąc mam już 3 Mam nadzieje że będę miał za free do końca roku xD_________________
I choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulęknę! |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::DOWNLOAD::. » JAVA » Aplikacje Java
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|