|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 18:14 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » INFO » Nowości na forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| System Remote Uploadu |
|
Przejdź na stronę 1, 2, 3 Następna strona |
|
| bill |
Temat: System Remote Uploadu
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3438 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Remote Upload by bill Jak to działa ? Zapewne każdy z Was już widział i miał do czynienia ze stronami typu mirrorcreator.com etc. Nasz system działa identycznie, ale posiada coś, czego nie mają inne serwisy - hosting na filetap.pl (nasz), przeklej.pl i mup5.com (przystosowana pod telefony). Wydaje mi się, że nie ma co więcej pisać tylko przejść od razu do rzeczy ![]() 1. Wrzucanie plików: Wchodzimy na stronę http://freejava.pl/load.php i postępujemy z zamieszczoną tam instrukcją. Na koniec kopiujemy otrzymany link który wygląda tak: http://freejava.pl/dl,12e50345.html PS: Jeżeli masz problem z zawieszaniem przeglądarki podczas uploadu - przejdź na wersję Lo-Fi. 2. Pobieranie plików: Kiedy przejdziecie z odpowiedniego linku na stronę "informacyjną" pliku, zapoznajecie się z informacjami tj: Nazwa pliku, Data dodania, Rozmiar pliku, Format pliku, Przekierowania. Następnie klikamy w ikonkę przy odpowiadającym nam serwerze po czym następuje na niego przekierowanie.3. Wyjaśnienie ikonek: - kliknij, aby przejść do danego serwera (przekierowanie).4. Obsługiwane serwery/hostingi: Wejdź tutaj: http://freejava.pl/load.php aby zobaczyć obsługiwane serwery/hostingi. Ostatnio edytowano 28 lut 2012, o 21:29 przez bill, łącznie edytowano 10 razy |
| Góra | |
+13 reputacji![]() ![]() ( Szczegóły ) |
|
Szyszkin
|
Temat: Re: System Remote Uploadu
|
|
PROUD TO BE POLISH ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 17.05.2010 Posty: 1415 Skąd: Brunatna Stolica Marka Telefonu: LG Model Telefonu: Viewty KU990i System: A Java się liczy? Operator: Ti Mobajl
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Świetna rzecz. Mam tylko pytanie - jak będzie po wprowadzeniu tego systemu wyglądał reupload plików? Czy trzeba będzie wgrywać od nowa plik na wszystkie serwery, czy wystarczy wgrać go na hosting, na którym plik został usunięty? _________________
Pilnie potrzebujesz tapety, sygnatury, avatara lub spraya do CS? Napisz TUTAJ »»»»»[3GP 320x240] Pamiętniki Z Wakacji - Sezon 1««««« ALBUMY »VNM - Etenszyn: Drimz Kamyn Tru »David Guetta - Nothing But The Beat PIOSENKI »Avicii feat. Salem Al Fakir - Silhouettes »Mike Candys feat. Evelyn - 2012 »Martin Solveig - The Night Out »Gustavo lima - Balada Boa »Simple Plan ft. Sean Paul - Summer Paradise »Ellie - Co mi w duszy gra |
| Góra | |
| bill |
|
||
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3438 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Nic nie trzeba będzie robić ![]() W prawdzie tego jeszcze nie ma, ale planuję zrobić coś takiego, że jak wygaśnie przykładowo 3 z 8 linków to włączy się skrypt, który automatycznie pobierze plik z działającego linku i zrobi upload wygasłych linków ![]() |
||
| Góra | |||
Ubiparip
|
|
|
Jarosław! Polskę zbaw! ![]() ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 02.09.2010 Posty: 2797 Skąd: Tuchola Marka Telefonu: Sony Model Telefonu: Xperia Neo V System: Android 4.0.3 Operator: Play
Tylko dodam że na telefonach też działa upload. _________________
Nie zapomnij kliknąć ![]() ![]() |
| Góra | |
+1 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
_ArTeK_
|
|
|
Zapalisz Jointa? ![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 02.04.2010 Posty: 346 Skąd: Z Kosmosu! Marka Telefonu: SE Model Telefonu: W300i
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wszystko ładnie pięknie tylko nie wiem dlaczego mam coś takiego: Chcę wrzucić grę, oke wybieram daje ok i czekam, i po chwili przeglądarka się zawiesza i nic nie mogę zrobić, muszę zakończyć proces bo inaczej nie da rady. Na każdej przeglądarce tak mam. Na początku było ok a teraz lipa. Czym to może być spowodowane ? ;x _________________
I choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulęknę! |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_ArTeK_ U mnie jest to samo ![]() Już przy pierwszej próbie tak się działo. |
| Góra | |
| bill |
|
Mi na FF 6 wszystko pięknie działa. |
| Góra | |
_ArTeK_
|
|
|
Zapalisz Jointa? ![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 02.04.2010 Posty: 346 Skąd: Z Kosmosu! Marka Telefonu: SE Model Telefonu: W300i
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bill no właśnie też mam najnowszego FF i coś nie dryga :/ Próbowałem sto razy... _________________
I choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulęknę! |
| Góra | |
| bill |
|
Dodany: ![]() Poprawiony: ![]() |
| Góra | |
+3 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
| bill |
|
Dodane: ![]() ![]() ![]() |
| Góra | |
+2 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
| bill |
|
Dodane: + Automatyczna zmiana strony uploadu na Lo-Fi gdy jesteśmy na wersji mobi. + Możliwość wyboru strony uploadu (Lo-Fi, Normalna). Link na górze po prawej stronie. Dedykowane dla osób mających problemy z zawieszaniem przeglądarek ![]() |
| Góra | |
|
Ubiparip
|
|
|
Jarosław! Polskę zbaw! ![]() ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 02.09.2010 Posty: 2797 Skąd: Tuchola Marka Telefonu: Sony Model Telefonu: Xperia Neo V System: Android 4.0.3 Operator: Play
A będzie w przyszłości multiupload? Tzn kilka plików jednocześnie. _________________
Nie zapomnij kliknąć ![]() ![]() |
| Góra | |
|
![]() |
Strona 1 z 3 |
| Przejdź na stronę 1, 2, 3 Następna strona | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » INFO » Nowości na forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|