|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 18:17 |
Strona główna forum » .::DOWNLOAD::. » JAVA » Aplikacje Java
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Gadu Gadu 4.73 (nokia C3) |
|
|
Dexter
|
Temat: Gadu Gadu 4.73 (nokia C3)
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gadu Gadu ![]() Rozdzielczość: 320x240 Rozmiar: 256 KB Język: Polski ![]() [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] ![]() ![]() ![]() Opis: Testowane na nokii C3 przez Wi-Fi działa bardzo dobrze. |
| Góra | |
+1 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
| nilajako3 | |||
![]() Bankrut Dołączył: 29.10.2011 Posty: 4 Marka Telefonu: nokia Model Telefonu: nokia c3 Operator: orange
![]() |
1/ czy to jest płatne za korzystanie z gg 2.czy przez wifi jest za darmo?
|
||
| Góra | |||
| lukasz9813 | |
![]() Bankrut Dołączył: 12.07.2009 Posty: 18
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
No nie jest zupełnie za darmo , bo trzeba płacić za dostęp . Polecam Palringo w którym się płaci tylko za neta czyli na WiFi za free jest. ![]() |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lukasz9813 x tym GG jeśli łączysz się przez wifi nie płacisz ani grosza nie wprowadzaj użytkowników w błąd. |
| Góra | |
+1 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
szubi8
|
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 01.01.2009 Posty: 50 Skąd: Londyn Marka Telefonu: blackberry Model Telefonu: curve 9300 Operator: Tmobile UK
![]() ![]() |
Ja osobiscie polecam rowniez inspiro, jestem za granica, lacze sie przez wifi, nie place nic za zadne pakiety korzystania czy cos. Obsluguje wiekszosc polskich telefonow. (Brak wsparcia dla Apple'a) ale dla javy, prawie wszystkie ![]() _________________
Klikam zza Granicy wiec nie mam polskich znakow ![]() SE T610 --> Motorola --> Samsung J700 --> SE W880i --> INQ Mini3g --> SE K800i --> IPhone 3 3G. |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::DOWNLOAD::. » JAVA » Aplikacje Java
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|