|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 18:22 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Problem z minecraft 2d |
|
|
wiadomek12
|
Temat: Problem z minecraft 2d
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 23.04.2011 Posty: 22 Skąd: Biskupiec Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Corby
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Siema!Gdy włączam MInecraft 2d i biore start wyświetla mi sie błąd aplikacji a jak wezme więcej to pisze out of memory error java/lang/outofmemory error.Co robić?Mam nokie 5310 _________________
Nokia najlepszy telefon!:DDDD |
| Góra | |
shadow1313
|
Temat: Re: Problem z minecraft 2d
|
|
TheRedShadowPL ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 14.09.2011 Posty: 148 Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: E50 System: Symbian s60v3 Operator: Orendż
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spróbuj tą http://www.4shared.com/file/LhDg8rYs/Minecraft.html na mojej nokii E50 miałem to samo przerobiłem manifest i ta dam ![]() _________________
![]() Zbieram pomożesz ? ![]() |
| Góra | |
| WariacikPL |
Temat: Re: Problem z minecraft 2d
|
![]() Bankrut Dołączył: 24.01.2012 Posty: 1
![]() |
a co jak ktoś ma 128 x 160 ? Autor postu otrzymał upomnienie
|
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|