|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 18:23 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| ''Ksiega poetycka'' czyli nowy pomysl z SB |
|
|
||
LOLvoDriver
|
|||
![]() Dusigrosz Dołączył: 04.08.2011 Posty: 438 Zakaz pisania
Reputacja: ![]() ![]() |
Witam.Dzisiaj ok. 4 osób prezentowało swoje wiersze,nie po jednym a po kilka-kilkanaście.Wszystkie są warte pokazania,i mam pomysł - Księga Poetów.Nazwa może ulec zmianie. Będzie to wyglądało jak ForumowaJaskinia,ale będą same wiersze i rymowanki prezentowane przez użytkowników.Co sądzicie ? Czy może lepiej dodać ''Kącik literacki'' do Forumowej Jaskini ? Pisać wszystkie ''za'' ''przeciw'' i ''btw'' Pozdrawiam,LOLvoDriver.
|
||
| Góra | |||
+1 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|||
November
|
|
![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 27.09.2011 Posty: 48 Skąd: z miasta małego nie dużego Marka Telefonu: SE Model Telefonu: Zylo [w20i] Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja myślę że lepiej dodać ''Kącik literacki'' do Forumowej Jaskini. Fajny pomysł nawet. _________________
Iron Weasel parodia zespołu Iron Maiden który lepszy? Dlamnie obydwa SuPeR!! !!Ostatnio edytowano 21 paź 2011, o 23:44 przez November, łącznie edytowano 1 raz |
| Góra | |
+1 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
WWE PL
|
|
|
„I've Seen the Future... and YOU DIE” ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 16.07.2010 Posty: 609 Skąd: mnie znasz? Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Xperia x10 Mini Pro System: Android 2.1 Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
LOLvoDriver nie chodzi o to aby zrobic tysiac, chodzi o to aby nie byly zbyt wulgarne, rymujace sie i oczywiscie smieszne. Jestem za. _________________
---------------------------------------------------- >>>>>>>>>>WITAM<<<<<<<<<< ---------------------------------------------------- |
| Góra | |
LOLvoDriver
|
|
November,nieraz moze to byc 5 nieraz 20 utworow,i napewno wydawane w innym czasie niz Forumowa Jaskinia - lepiej bedzie gdy Ksiega Poetow bedzie wydawana kiedy zostanie skonczona a nie w czasie wydawania Forumowej Jaskini... @WWE PL nie beda wulgarne,na P bedziemy wybierac co sie nadaje a co nie. |
| Góra | |
November
|
|
![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 27.09.2011 Posty: 48 Skąd: z miasta małego nie dużego Marka Telefonu: SE Model Telefonu: Zylo [w20i] Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
LOLvoDriver W sumie też racja. A jak zaczniecie robić tą księgę poetów to możecie na mnie licyć. ![]() W końcu ja pisze piosenki to machnąć wiersza, to chyba nie taki duży kłopot ![]() _________________
Iron Weasel parodia zespołu Iron Maiden który lepszy? Dlamnie obydwa SuPeR!! !! |
| Góra | |
LOLvoDriver
|
|
Milo by bylo znalesc grafika,ktory by uzywal odpowiedniej czcionki do odpowiedniej interpretacji wiersza,i ogolnie oprawy ksiegi ![]() Szyszkin ? Mozna na Ciebie liczyc ? ![]() |
| Góra | |
Szyszkin
|
|
|
PROUD TO BE POLISH ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 17.05.2010 Posty: 1415 Skąd: Brunatna Stolica Marka Telefonu: LG Model Telefonu: Viewty KU990i System: A Java się liczy? Operator: Ti Mobajl
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No ja jestem chętny do współpracy. _________________
Pilnie potrzebujesz tapety, sygnatury, avatara lub spraya do CS? Napisz TUTAJ »»»»»[3GP 320x240] Pamiętniki Z Wakacji - Sezon 1««««« ALBUMY »VNM - Etenszyn: Drimz Kamyn Tru »David Guetta - Nothing But The Beat PIOSENKI »Avicii feat. Salem Al Fakir - Silhouettes »Mike Candys feat. Evelyn - 2012 »Martin Solveig - The Night Out »Gustavo lima - Balada Boa »Simple Plan ft. Sean Paul - Summer Paradise »Ellie - Co mi w duszy gra |
| Góra | |
+2 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
Minecraft PL
|
|
![]() Bankrut Dołączył: 27.09.2011 Posty: 68 Zakaz pisania
Mnie się nawet podoba ![]() |
| Góra | |
| bill | |||
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3438 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Takie moje zdanie. |
||
| Góra | |||
Minecraft PL
|
|
![]() Bankrut Dołączył: 27.09.2011 Posty: 68 Zakaz pisania
Też nawet niezły pomysł w tym Kącikiem. ![]() |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|