|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 18:30 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Dawanie punktów reputacji w wersji mobilnej |
|
|
||
Minecraft PL
|
|
![]() Bankrut Dołączył: 27.09.2011 Posty: 68 Zakaz pisania
Reputacja: ![]() ![]() |
Szczególnie ten temat zwracam do admina. Chodzi tu o to czy można zrobić że w wersji mobilnej będzie przycisk daj punkt reputacji autorowi postu bo to się przyda |
| Góra | |
Pattttti
|
|
|
Forumowa encyklopedystka! ![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 03.02.2009 Posty: 2376 Skąd: Tarnów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android 2.3.6 Operator: Orange || Play
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Dodałam ankietę do tematu. _________________
Wielka Encyklopedia Użytkowników Wszelkie sugestie mile widziane na PW. Forumowa Jaskinia - Numer 9 Masz jakiś pomysł? Chętnie przyjmę propozycje na PW. Chcesz się zareklamować na stronach gazety? Zgłoś się! Nie pomagam na PW. Jeśli masz jakiś problem lub prośbę zajrzyj do odpowiedniego działu! Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1238 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio System: Symbian Operator: T-Mobile
No ja też jestem za, w końcu zawsze się przyda ![]() _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
Pattttti
|
|
|
Forumowa encyklopedystka! ![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 03.02.2009 Posty: 2376 Skąd: Tarnów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android 2.3.6 Operator: Orange || Play
Minecraft PL Założyłeś temat z propozycją. Poczekaj teraz na opinie innych użytkowników i odpowiedz admina ![]() _________________
Wielka Encyklopedia Użytkowników Wszelkie sugestie mile widziane na PW. Forumowa Jaskinia - Numer 9 Masz jakiś pomysł? Chętnie przyjmę propozycje na PW. Chcesz się zareklamować na stronach gazety? Zgłoś się! Nie pomagam na PW. Jeśli masz jakiś problem lub prośbę zajrzyj do odpowiedniego działu! |
| Góra | |
darkmistrz
|
|
|
..:: I ♥ MASTERS ::.. ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 20.05.2010 Posty: 1242 Skąd: się wzięły w Krakowie ? Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: SE Hazel System: Java Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
W sumie jestem za. No ciekawe jak to wyjdzie, pomysł dobry... ![]() _________________
POBIERASZ? DAJ " " KTÓRY ZNAJDUJE SIĘ PONIŻEJ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
| bill | |
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3438 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
A ja jestem na NIE. Powód ? - spam w temacie i bezmyślne nabijanie postów przez niektórych użytkoników. Tym razem daruję, ale następnego razu nie będzie. Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
+6 reputacji![]() ![]() ( Szczegóły ) |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|