|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 18:32 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Dział Windows Phone |
|
Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona |
|
||
LOLvoDriver
|
Temat: Dział Windows Phone
|
![]() Dusigrosz Dołączył: 04.08.2011 Posty: 438 Zakaz pisania
Reputacja: ![]() ![]() |
Witam.Dzisiaj Ubiparip stworzył aplikację na Windows Phone.Ja uploaduję gry,ale nie ma za specjalnie działu na to... Co myślicie o dodaniu działu Windows Phone ? Poddziały : Gry Aplikacje Personalizacja Inne Ikonka : (by Ubiparip)Opis : Wszystko do telefonu z systemem Windows Phone 7 : Gry aplikacje i personalizacja Przy wstawianiu gier będzie potrzebne info czy wymaga odblokowanego systemu. Pozdrawiam myślę że się uda ![]() Ostatnio edytowano 5 lis 2011, o 19:07 przez LOLvoDriver, łącznie edytowano 1 raz |
| Góra | |
Dexter
|
Temat: Re: Dział Windows Phone
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na dzień dzisiejszy system jest mało popularny i jak narazie to można by było zrobić tak jak w przypadku systemu bada w dziale Download>Inne dodać "Gry Windows Phone 7 |
| Góra | |
+2 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
LOLvoDriver
|
|
Dexter system napewno będzie popularniejszy,Sony,Nokia,ZTE,HTC,LG i Samsung będą produkować urządzenia z WindowsPhone co napewno spowoduje wielu użytkowników Napisać mini-regulamin uploadu do WP7 ? |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poczekamy na wypowiedzi innych użytkowników. |
| Góra | |
Ubiparip
|
|
|
Jarosław! Polskę zbaw! ![]() ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 02.09.2010 Posty: 2797 Skąd: Tuchola Marka Telefonu: Sony Model Telefonu: Xperia Neo V System: Android 4.0.3 Operator: Play
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Dexter jestem za twoim pomysłem czyli inne-> WP7 _________________
Nie zapomnij kliknąć ![]() ![]() |
| Góra | |
November
|
|
![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 27.09.2011 Posty: 48 Skąd: z miasta małego nie dużego Marka Telefonu: SE Model Telefonu: Zylo [w20i] Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
LOLvoDriver jestem za twoim pomysłem czyli nowy dział WP7 _________________
Iron Weasel parodia zespołu Iron Maiden który lepszy? Dlamnie obydwa SuPeR!! !! |
| Góra | |
Fremonn
|
|
|
Muzykoholik ^ ^ ![]() ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 08.01.2009 Posty: 895 Skąd: z Warszawy Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android Operator: Heyah, Orange.
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja popieram Dextera, czyli dodać w inne. _________________
Pamiętaj! Kliknięciem zachęcasz mnie do jeszcze lepszej pracy ![]() WWE THEME SONGS! Click. Dzięki jojo ![]() |
| Góra | |
Pattttti
|
|
|
Forumowa encyklopedystka! ![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 03.02.2009 Posty: 2376 Skąd: Tarnów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android 2.3.6 Operator: Orange || Play
Jak dla mnie to bez sensu jest tworzyć dział, który (narazie?) będzie świecił pustkami. _________________
Wielka Encyklopedia Użytkowników Wszelkie sugestie mile widziane na PW. Forumowa Jaskinia - Numer 9 Masz jakiś pomysł? Chętnie przyjmę propozycje na PW. Chcesz się zareklamować na stronach gazety? Zgłoś się! Nie pomagam na PW. Jeśli masz jakiś problem lub prośbę zajrzyj do odpowiedniego działu! |
| Góra | |
November
|
|
![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 27.09.2011 Posty: 48 Skąd: z miasta małego nie dużego Marka Telefonu: SE Model Telefonu: Zylo [w20i] Operator: Plus
Ale chyba jak każdy dział był tworzony to był pusty. Czy nie? _________________
Iron Weasel parodia zespołu Iron Maiden który lepszy? Dlamnie obydwa SuPeR!! !! |
| Góra | |
LOLvoDriver
|
|
Moim zdaniem,WindowsPhone nie cieszy się uploadami,bo nie ma takiego działu. Zakładajmy tu Statystycznego usera : ''Na co jest mało gier... Java,symbian,andro i bada mają dużo a na iphona nie umiem uploadować... No trudno,zrezygnuje z wstawiania..'' Gdy będzie dział : ''Co by tu wstawić,java andro symbian... O dział WindowsPhone ! Pusty ! Teraz mam co wstawiać i nie boję się o dubla'' Hm? To tylko moje założenie. Pozdrawiam Ostatnio edytowano 6 lis 2011, o 17:09 przez LOLvoDriver, łącznie edytowano 1 raz |
| Góra | |
+1 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
November
|
|
LOLvoDriver Popieram właśnie tak myślałem ![]() _________________
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1238 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio System: Symbian Operator: T-Mobile
LOLvoDriver Twoje zdanie jest naiwne ![]() Statystyczny user myśli: K*rwa, wszystko jest, ale mnie to ch*j obchodzi bo jestem leniwą świnią i nic nie będę robił. Innymi słowy 98,5% userów to pijawki, czyli korzystają jedynie z downloadu. A że userów szukających u nas gier na WP jest zapewne około 0,2%, to nie warto go robić - innymi słowy, popieram Dextera żeby wprowadzić tag, ale jestem na NIE dla specjalnego działu (poczekamy, zobaczymy) ![]() P.S. Wiem że nie można przeklinać, nawet gwiazdkami ale ja tylko cytowałem myśli userów ![]() _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 2 |
| Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|