|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 18:37 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Trailer |
|
|
||
Fremonn
|
Temat: Trailer
|
|
Muzykoholik ^ ^ ![]() ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 08.01.2009 Posty: 895 Skąd: z Warszawy Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android Operator: Heyah, Orange.
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co wy na to żeby dodać do formularza filmu pole Trailer? Na takiej samej zasadzie jak Gameplay w grach. Zamieszczam ankietę. _________________
Pamiętaj! Kliknięciem zachęcasz mnie do jeszcze lepszej pracy ![]() WWE THEME SONGS! Click. Dzięki jojo ![]() |
| Góra | |
Petro-7
|
Temat: Re: Trailer
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1238 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio System: Symbian Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Jestem oczywiście na TAK jako pole nieobowiązkowe. _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
+2 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
akawaren
|
|
![]() ![]() Awansował Dołączył: 11.09.2009 Posty: 221 Skąd: Z Brzucha Mamy... Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Xperia X8 System: Android 2.1.1 Operator: T-mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobry pomysł!!! |
| Góra | |
|
LOLvoDriver
|
|
![]() Dusigrosz Dołączył: 04.08.2011 Posty: 438 Zakaz pisania
Reputacja: ![]() ![]() |
Jestem średnio nastawiony jeżeli chodzi o trailer,lepiej by było dla mnie widzieć w Opisie Trailer : -LINK- niż kolejne okienko z YouTube zamulające przeglądarkę... Mówię nie jeżeli ma być to YT. |
| Góra | |
+1 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
November
|
|
![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 27.09.2011 Posty: 48 Skąd: z miasta małego nie dużego Marka Telefonu: SE Model Telefonu: Zylo [w20i] Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
No mogło by być po zastanowieniu ![]() _________________
Iron Weasel parodia zespołu Iron Maiden który lepszy? Dlamnie obydwa SuPeR!! !! |
| Góra | |
|
Ubiparip
|
|
|
Jarosław! Polskę zbaw! ![]() ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 02.09.2010 Posty: 2797 Skąd: Tuchola Marka Telefonu: Sony Model Telefonu: Xperia Neo V System: Android 4.0.3 Operator: Play
Oczywiście jestem za _________________
Nie zapomnij kliknąć ![]() ![]() |
| Góra | |
|
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bardzo dobry pomysł bo teraz każdy film ma trailer Więc nie będzie problemu z jego dodaniem czy znalezieniem. ![]() |
| Góra | |
|
Fremonn
|
|
|
Muzykoholik ^ ^ ![]() ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 08.01.2009 Posty: 895 Skąd: z Warszawy Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android Operator: Heyah, Orange.
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiem czy da się coś takiego zrobić ale może takie okno opis filmu i "pokaż" i tam byłby opis filmu czyli to co teraz dodajemy w code + ew. trailer (oczywiście jako nieobowiązkowy). A jeżeli kogoś by to nie interesowało to po prostu byłoby to ukryte. Co o tym myślicie? I przede wszystkim pytanie do billa czy da się coś takiego zrobić? _________________
Pamiętaj! Kliknięciem zachęcasz mnie do jeszcze lepszej pracy ![]() WWE THEME SONGS! Click. Dzięki jojo ![]() |
| Góra | |
Petro-7
|
|
||
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1238 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio System: Symbian Operator: T-Mobile
Fremonn Chodzi Ci o taki spojler, gdzie byłby przycisk "pokaż/ukryj spojler"? Jeśli tak, to już 2x popieram Swoją drogą, wyświetlanie filmiku można by wyłączyć na wersji Mobile, tak, żeby on w ogóle się nie wyświetlał, a na kompie właśnie ograniczyć jego wyświetlanie spojlerem żeby nie zwalniał przeglądarki ![]()
|||
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|