|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 18:38 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| szukanie/sortowanie gier - android |
|
|
||
Ajsmen
|
|
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Co wy na to żeby zrobić coś takiego w dziale gier android: ![]() Tyle że zamiast szukania po gatunkach zrobić szukanie po wersji androida (2.2, 2.3 itd.) ewentualnie zrobić tylko dwa buttony do sortowania od najniższej wersji androida do najwyższej i odwrotnie. Można by też zrobić to w dziale z grami na symbiana. _________________
![]() Ostatnio edytowano 10 lis 2011, o 16:40 przez Ajsmen, łącznie edytowano 1 raz |
| Góra | |
+5 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
Petro-7
|
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1238 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio System: Symbian Operator: T-Mobile
Ajsmen O jestem bardzo za tym, żeby zrobić z przyciskami na kolejne wersje Androida. Działałoby to tak, że wybierałoby się wersje Androida, a pokazywałyby się gry pod wybraną wersję i pod wersję starsze, ale nie nowsze... ![]() _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
+1 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
Fremonn
|
|
|
Muzykoholik ^ ^ ![]() ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 08.01.2009 Posty: 895 Skąd: z Warszawy Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android Operator: Heyah, Orange.
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Albo tak jak na allegro jest przycisk sortowania cen to żeby pojawiał się np. od 2.3 do 1.5 malejąco. Bo wiadomo że jak ktoś ma androida np. 2.1 to będą mu działać gry od 1.5 do 2.1 więc przycisk wyboru tylko jednej wersji andka w sumie sprawy nie rozwiąże... // Pomysł super ._________________
Pamiętaj! Kliknięciem zachęcasz mnie do jeszcze lepszej pracy ![]() WWE THEME SONGS! Click. Dzięki jojo ![]() |
| Góra | |
rafi50
|
|
|
Krew wygląda inaczej na ekranie niż na asfalcie! ![]() ![]() Skąpiec Dołączył: 05.03.2010 Posty: 232 Skąd: Wrocław Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: GT-S5570 System: Android Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fajnie by było gdyby nie tylko android dostał takie coś, ale fajne jestem za. _________________
Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez bill. Zapoznaj się z regulaminem forum. |
| Góra | |
Pattttti
|
|
|
Forumowa encyklopedystka! ![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 03.02.2009 Posty: 2376 Skąd: Tarnów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android 2.3.6 Operator: Orange || Play
Jestem jak najbardziej za. Dodałam ankietę. _________________
Wielka Encyklopedia Użytkowników Wszelkie sugestie mile widziane na PW. Forumowa Jaskinia - Numer 9 Masz jakiś pomysł? Chętnie przyjmę propozycje na PW. Chcesz się zareklamować na stronach gazety? Zgłoś się! Nie pomagam na PW. Jeśli masz jakiś problem lub prośbę zajrzyj do odpowiedniego działu! |
| Góra | |
November
|
|
![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 27.09.2011 Posty: 48 Skąd: z miasta małego nie dużego Marka Telefonu: SE Model Telefonu: Zylo [w20i] Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fajne jestem za. ![]() _________________
Iron Weasel parodia zespołu Iron Maiden który lepszy? Dlamnie obydwa SuPeR!! !! |
| Góra | |
kamcio672
|
|
|
((( d|^_^|b ))) ![]() ![]() Skąpiec Dołączył: 13.11.2010 Posty: 622 Skąd: Łomża city Marka Telefonu: NOKIA Model Telefonu: E66 System: s60v3 FP1 Operator: ORANGE FREE
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W dziale SYMBIANA by sie przydało ![]() _________________
~Razem Ponad Kilo~ Chomik EbO96 zapraszam Pomogłem lub wstawiłem coś fajnego? daj Plusika + ![]() |
| Góra | |
LOLvoDriver
|
|
![]() Dusigrosz Dołączył: 04.08.2011 Posty: 438 Zakaz pisania
Reputacja: ![]() ![]() |
Dość ''zacny'' pomysł,ale jak macie to robić w dziale Androida to dajcie takie coś do działu Sy(f)mbiana.. A i dobrze by było widzieć ten podział na wersje systemu w dziale motywy.Podsumowanie : Tak Pozdrawiam myślę że pomysł wejdzie w życie forum ![]() |
| Góra | |
Ubiparip
|
|
|
Jarosław! Polskę zbaw! ![]() ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 02.09.2010 Posty: 2797 Skąd: Tuchola Marka Telefonu: Sony Model Telefonu: Xperia Neo V System: Android 4.0.3 Operator: Play
Odświeżam bo pomysł bardzo ciekawy, teraz tylko czekać na realizację ![]() _________________
Nie zapomnij kliknąć ![]() ![]() |
| Góra | |
kamcio672
|
|
|
((( d|^_^|b ))) ![]() ![]() Skąpiec Dołączył: 13.11.2010 Posty: 622 Skąd: Łomża city Marka Telefonu: NOKIA Model Telefonu: E66 System: s60v3 FP1 Operator: ORANGE FREE
Pomysł był rzucony już dawno to może czas na realizacje bo jest to bardzo użyteczne. _________________
~Razem Ponad Kilo~ Chomik EbO96 zapraszam Pomogłem lub wstawiłem coś fajnego? daj Plusika + ![]() |
| Góra | |
Szyszkin
|
|
|
PROUD TO BE POLISH ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 17.05.2010 Posty: 1415 Skąd: Brunatna Stolica Marka Telefonu: LG Model Telefonu: Viewty KU990i System: A Java się liczy? Operator: Ti Mobajl
Jak dla mnie pomysł z sortowaniem od najniższej do najwyższej wersji softu dobry ![]() Niech się bill wypowie. _________________
Pilnie potrzebujesz tapety, sygnatury, avatara lub spraya do CS? Napisz TUTAJ »»»»»[3GP 320x240] Pamiętniki Z Wakacji - Sezon 1««««« ALBUMY »VNM - Etenszyn: Drimz Kamyn Tru »David Guetta - Nothing But The Beat PIOSENKI »Avicii feat. Salem Al Fakir - Silhouettes »Mike Candys feat. Evelyn - 2012 »Martin Solveig - The Night Out »Gustavo lima - Balada Boa »Simple Plan ft. Sean Paul - Summer Paradise »Ellie - Co mi w duszy gra |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|