|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 18:39 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Info o nowych postach po zalogowaniu |
|
|
||
LOLvoDriver
|
|
![]() Dusigrosz Dołączył: 04.08.2011 Posty: 438 Zakaz pisania
Reputacja: ![]() ![]() |
Witam.Dzisiaj wymyśliłem coś nowego,a mianowicie info o nowych posach koło ''Zalogowałeś się.'' lub w małych miejscach pokazanych na skrinie. ![]() |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bardzo podoba mi się ten pomysł z informacją po zalogowaniu A co do reszty mamy przecież "Nieprzeczytane posty" i mi to wystarcza ![]() |
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1238 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio System: Symbian Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Ja też jestem za, ale tylko za tym info ile postów zostało napisanych od mojej ostatniej wizyty po zalogowaniu ![]() _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
Ajsmen
|
|
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
Uważam że jest to zbędny dodatek, przynajmniej w takiej formie. _________________
![]() |
| Góra | |
Jack
|
|
|
I am Awesome! :D ![]() ![]() Skąpiec Dołączył: 05.05.2010 Posty: 417 Skąd: Skierniewice Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy Mini System: Android Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak jak Ajsmen .. Ten dodatek jest zbędny, bo jakie ma być jego zastosowanie ? Wiadomość o napisaniu postów dla połowy osób (zwłaszcza userów) jest nieistotna.. ,bo jak ktoś przegląda całe forum to znajdzie te posty a jak ktoś wchodzi ,żeby ściągnąć grę itp. to ,go ta modyfikacja nie obchodzi.. _________________
![]() "..Kolejny chłopak zasila policyjny rejestr Wskazał go palcem kumpel, co niby frajerem nie jest Potem chodzi po mieście jakby nic się nie stało Ktoś napluje mu w mordę to powie, że mocno lało Tego mało, nie jeden jeszcze poda mu rękę Bo żyjemy niestety w czasach donosów i przestępstw.." ![]() |
| Góra | |
Fremonn
|
|||
|
Muzykoholik ^ ^ ![]() ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 08.01.2009 Posty: 895 Skąd: z Warszawy Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android Operator: Heyah, Orange.
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Też tak uważam, jak komuś zależy na dowiedzeniu się o nowych postach to przegląda je na bieżąco a potem używa przycisku nieprzeczytane posty. Dajmy na to ktoś wchodzi na forum raz na ~2 miesiące żeby coś pobrać to trochę mu się uzbiera tych postów... _________________
Pamiętaj! Kliknięciem zachęcasz mnie do jeszcze lepszej pracy ![]() WWE THEME SONGS! Click. Dzięki jojo ![]() |
||
| Góra | |||
Ubiparip
|
|||||
|
Jarosław! Polskę zbaw! ![]() ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 02.09.2010 Posty: 2797 Skąd: Tuchola Marka Telefonu: Sony Model Telefonu: Xperia Neo V System: Android 4.0.3 Operator: Play
J/W _________________
Nie zapomnij kliknąć ![]() ![]() |
||||
| Góra | |||||
| bill | |
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3438 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
j/w. |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|