|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 25 maja 2012, o 18:55 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Dodatek do ikon tematów |
|
|
||
Pattttti
|
Temat: Dodatek do ikon tematów
|
|
Forumowa encyklopedystka! ![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 03.02.2009 Posty: 2376 Skąd: Tarnów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android 2.3.6 Operator: Orange || Play
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Wpadłam na pomysł, aby na ikonach tematów w działach Prośby i Problemy (lub ewentualnie na całym forum) był jakiś znaczek oznaczający tematy, w których dany użytkownik się udzielał. Po co? Czasem ktoś pomaga w danym temacie, a potem o nim zapomina. To ułatwiłoby szukanie. Proszę o opinie i komentarze. _________________
Wielka Encyklopedia Użytkowników Wszelkie sugestie mile widziane na PW. Forumowa Jaskinia - Numer 9 Masz jakiś pomysł? Chętnie przyjmę propozycje na PW. Chcesz się zareklamować na stronach gazety? Zgłoś się! Nie pomagam na PW. Jeśli masz jakiś problem lub prośbę zajrzyj do odpowiedniego działu! |
| Góra | |
+2 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
Dexter
|
Temat: Re: Dodatek do ikon tematów
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2570 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pattttti Bardzo fajny pomysł dziwne że jeszcze nikt na niego nie wpadł ![]() |
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1238 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio System: Symbian Operator: T-Mobile
O tak, ja również jestem za. Może dodać jakąś kropeczkę czy gwiazdkę do ikonki? _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3438 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
... a może by tak ktoś pokazał SSa z przykładowym wyglądem. |
| Góra | |
Fremonn
|
|
|
Muzykoholik ^ ^ ![]() ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 08.01.2009 Posty: 895 Skąd: z Warszawy Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android Operator: Heyah, Orange.
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Też jestem za, super. Może po prostu taki zwykły ptaszek na zielono przy temacie i po najechaniu np. "w tym temacie jest 5 twoich postów"? O taki ![]() ![]() _________________
Pamiętaj! Kliknięciem zachęcasz mnie do jeszcze lepszej pracy ![]() WWE THEME SONGS! Click. Dzięki jojo ![]() |
| Góra | |
LOLvoDriver
|
|
![]() Dusigrosz Dołączył: 04.08.2011 Posty: 438 Zakaz pisania
Reputacja: ![]() ![]() |
Jest to świetny pomysł.Jestem za.A co do ikonki to taką małą * się da i tyle ![]() |
| Góra | |
Pattttti
|
|
|
Forumowa encyklopedystka! ![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 03.02.2009 Posty: 2376 Skąd: Tarnów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android 2.3.6 Operator: Orange || Play
Myślałam o tym, żeby do obecnych ikonek dodać jakąś zieloną strzałkę. Przykład znaleziony na innej stronie: ![]() Problemem może być to, że nasze ikonki są trochę mniejsze. _________________
Wielka Encyklopedia Użytkowników Wszelkie sugestie mile widziane na PW. Forumowa Jaskinia - Numer 9 Masz jakiś pomysł? Chętnie przyjmę propozycje na PW. Chcesz się zareklamować na stronach gazety? Zgłoś się! Nie pomagam na PW. Jeśli masz jakiś problem lub prośbę zajrzyj do odpowiedniego działu! |
| Góra | |
Ajsmen
|
|
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
![]() co wy na to? _________________
![]() |
| Góra | |
+1 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
Pattttti
|
|
|
Fajne Dodanie innego elementu jest raczej niewykonalne._________________
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3438 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Ajsmen przyciemnij trochę i będzie ok |
| Góra | |
Ajsmen
|
|
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
![]() _________________
![]() |
| Góra | |
+6 reputacji![]() ![]() ( Szczegóły ) |
|
| bill |
|
Zrobione. Póki co na czas testów. Jak się sprawdzi - zostanie, jak nie - usunę. Aby ikonka zmieniła obramowanie, użytkownik musi mieć napisaną odpowiedź w danym temacie. Ikony się nie zmieniają, kiedy użytkownik jest autorem tematu. Jeżeli znajdziecie przekłamania w ikonach typu ikonka zamkniętego tematu w otwartym itp to proszę tutaj zgłosić. |
| Góra | |
+1 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|