|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 26 maja 2012, o 00:10 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nokia n97 mini - czytnik SIM (Ułamane blaszki w czytniku karty SIM) |
|
|
| skyeiselectric |
Temat: Nokia n97 mini - czytnik SIM
|
![]() Bankrut Dołączył: 18.10.2009 Posty: 3
![]() |
Witam. Szukałam na forum informacji na temat mojego problemu, ale niestety nic nie znalazłam. Otóż mam mały problem z nokia n97 mini. Wyleciały mi z niej blaszki z czytnika karty sim i zastanawiam się ile kosztuje na prawa i czy w ogóle opłaca się to naprawiać. Wiem na 100%, że gniazdo jest w porządku ,tylko te blachy uleciały, są w całości tylko, że poza plastikiem na którym powinny być, nawet je pozbierałam... Z góry dzięki za odpowiedź:) |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2574 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli dobrze rozumiem to chodzi o ten element na zdjęciu. ![]() w Serwisie najprościej im będzie wymienić ten element. Nie wiem na 100% ile to może kosztować ale włożą pewnie zamiennik i pewnie zarządzają od 30 do 50 zł zazwyczaj tak jest. Czy telefon jest jeszcze na gwarancji ? |
| Góra | |
| skyeiselectric | |
![]() |
tak tak ,to + te blaszki, które jakby "czytają" kartę, te złote, małe coś na plastiku:) Dzięki za szybką odpowiedź:))) A telefon niestety nie jest na gwarancji. Jak na złość gwarancja minęła 2 miesiące temu. A jak jest z simlockiem do takiego telefonu? Przypuszczam, że tez coś w granicach 3 dych, nie? |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2574 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak dokładnie Zamiast do serwisu jakiegoś możesz też iść do Nokia Care w zależności gdzie mieszkasz tam najlepiej powiedzą Ci ile będzie to kosztować no i robią na miejscu wszystko ![]() |
| Góra | |
| skyeiselectric | |
![]() |
Hej dzięki za wycenę:) W końcu się wybrałam do serwisu i nowe gniazdo kosztowało mnie tylko 5 dyszek więc jestem zadowolona:) |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|