|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 26 maja 2012, o 00:34 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Cytowanie selektywne |
|
|
||
Szyszkin
|
Temat: Cytowanie selektywne
|
|
PROUD TO BE POLISH ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 17.05.2010 Posty: 1416 Skąd: Brunatna Stolica Marka Telefonu: LG Model Telefonu: Viewty KU990i System: A Java się liczy? Operator: Ti Mobajl
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam! ![]() Ostatnio przyszło mi do głowy, by wprowadzić dodatek zwany cytowaniem selektywnym. Prosta i mała rzecz, a często przydatna. Polega ona na, jak sama nazwa wskazuje, cytowaniu wybranej części posta. Robi się to za pomocą zaznaczenia fragmentu tekstu, który chcemy zacytować, a następnie kliknięcia w odpowiedni przycisk, zazwyczaj znajdujący się obok CYTUJ. Jest to stosowane na różnych forach i ułatwia pracę ![]() Czekam na opinie, oddaję w Wasze ręce ankietę. Pozdrawiam! _________________
Pilnie potrzebujesz tapety, sygnatury, avatara lub spraya do CS? Napisz TUTAJ »»»»»[3GP 320x240] Pamiętniki Z Wakacji - Sezon 1««««« ALBUMY »VNM - Etenszyn: Drimz Kamyn Tru »David Guetta - Nothing But The Beat PIOSENKI »Avicii feat. Salem Al Fakir - Silhouettes »Mike Candys feat. Evelyn - 2012 »Martin Solveig - The Night Out »Gustavo lima - Balada Boa »Simple Plan ft. Sean Paul - Summer Paradise »Ellie - Co mi w duszy gra |
| Góra | |
rafi50
|
Temat: Re: Cytowanie selektywne
|
||
|
Krew wygląda inaczej na ekranie niż na asfalcie! ![]() ![]() Skąpiec Dołączył: 05.03.2010 Posty: 232 Skąd: Wrocław Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: GT-S5570 System: Android Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie widzę sensu ponieważ podczas cytowania możemy edytować tekst który cytujemy. _________________
Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez bill. Zapoznaj się z regulaminem forum. |
||
| Góra | |||
Szyszkin
|
|
|
PROUD TO BE POLISH ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 17.05.2010 Posty: 1416 Skąd: Brunatna Stolica Marka Telefonu: LG Model Telefonu: Viewty KU990i System: A Java się liczy? Operator: Ti Mobajl
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak dla mnie jest to bardziej uciążliwe w porównaniu do możliwości jakie daje cytowanie selektywne Poza tym nikt nie będzie miał obowiązku korzystania z tej funkcji._________________
Pilnie potrzebujesz tapety, sygnatury, avatara lub spraya do CS? Napisz TUTAJ »»»»»[3GP 320x240] Pamiętniki Z Wakacji - Sezon 1««««« ALBUMY »VNM - Etenszyn: Drimz Kamyn Tru »David Guetta - Nothing But The Beat PIOSENKI »Avicii feat. Salem Al Fakir - Silhouettes »Mike Candys feat. Evelyn - 2012 »Martin Solveig - The Night Out »Gustavo lima - Balada Boa »Simple Plan ft. Sean Paul - Summer Paradise »Ellie - Co mi w duszy gra |
| Góra | |
| kVisien |
|
![]() Bezrobotny Dołączył: 25.12.2011 Posty: 215 Zakaz pisania
Reputacja: ![]() ![]() |
Zbędne ani niezbędne to nie jest. Ja jakbym chciał zacytować dany fragment robię cytuj, a następnie w cytacie usuwam resztę zbędnego tekstu lub pogrubiam niezbędny tekst. Jak dla mnie funkcja neutralna, może być, ale nie musi. |
| Góra | |
Pattttti
|
|
|
Forumowa encyklopedystka! ![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 03.02.2009 Posty: 2377 Skąd: Tarnów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android 2.3.6 Operator: Orange || Play
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Ta funkcja najbardziej przydatna może być, gdy z forum korzystamy na telefonie. Wtedy wygodniej jest zaznaczyć dany fragment zamiast potem usuwać zbędną część cytatu. _________________
Wielka Encyklopedia Użytkowników Wszelkie sugestie mile widziane na PW. Forumowa Jaskinia - Numer 9 Masz jakiś pomysł? Chętnie przyjmę propozycje na PW. Chcesz się zareklamować na stronach gazety? Zgłoś się! Nie pomagam na PW. Jeśli masz jakiś problem lub prośbę zajrzyj do odpowiedniego działu! |
| Góra | |
+2 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
Petro-7
|
|
||
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1238 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio System: Symbian Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Pattttti Pod warunkiem, że telefon taką funkcję obsługuje. Nie to co Satio... A co do pomysłu - bez zdania jestem, może być ale nie jest to konieczne, zwłaszcza że bill nie ma chęci na dodanie nowych funkcji na PT, więc co dopiero będzie się bawił w takie mody, chyba że mu się zachce ![]()
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|