|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 26 maja 2012, o 00:35 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Reuploady |
|
Przejdź na stronę 1, 2, 3 Następna strona |
|
||
Szyszkin
|
Temat: Reuploady
|
|
PROUD TO BE POLISH ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 17.05.2010 Posty: 1416 Skąd: Brunatna Stolica Marka Telefonu: LG Model Telefonu: Viewty KU990i System: A Java się liczy? Operator: Ti Mobajl
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam! Pomyślałem sobie, że warto by było zachęcić Naszych userów do robienia reupladów. User, który zrobił w ciągu tygodnia najwięcej reuploadów otrzymywałby miejsce w loży honorowej przy ogłoszeniach, na takich samych warunkach jak najlepszy uploader tygodnia. Dodatkowo, za zrobienie największej liczy Reuploadów w ciągu tygodnia dostawałoby się np. 20 brylantów. Za drugie miejsce pod tym względem 10 brylantów, a za trzecie 5 kamyków. Co wy na to? _________________
Pilnie potrzebujesz tapety, sygnatury, avatara lub spraya do CS? Napisz TUTAJ »»»»»[3GP 320x240] Pamiętniki Z Wakacji - Sezon 1««««« ALBUMY »VNM - Etenszyn: Drimz Kamyn Tru »David Guetta - Nothing But The Beat PIOSENKI »Avicii feat. Salem Al Fakir - Silhouettes »Mike Candys feat. Evelyn - 2012 »Martin Solveig - The Night Out »Gustavo lima - Balada Boa »Simple Plan ft. Sean Paul - Summer Paradise »Ellie - Co mi w duszy gra |
| Góra | |
LOLvoDriver
|
Temat: Re: Reuploady
|
![]() Dusigrosz Dołączył: 04.08.2011 Posty: 438 Zakaz pisania
Reputacja: ![]() ![]() |
Moze 15 brylantow dla kazdego,kto przekroczy liczbe xxx reupow ? Bedzie bardziej fair ![]() |
| Góra | |
rafi50
|
|
|
Krew wygląda inaczej na ekranie niż na asfalcie! ![]() ![]() Skąpiec Dołączył: 05.03.2010 Posty: 232 Skąd: Wrocław Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: GT-S5570 System: Android Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
No i znów na nie.System Reuploadów wciąż jest zagmatwany i dla przeciętnego usera byłoby "niemożliwe" lepiej żeby dodawali nowe gry. Co do "rangerów" to brylanty to wystarczająca zachęta. _________________
Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez bill. Zapoznaj się z regulaminem forum. |
| Góra | |
Szyszkin
|
|
|
PROUD TO BE POLISH ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 17.05.2010 Posty: 1416 Skąd: Brunatna Stolica Marka Telefonu: LG Model Telefonu: Viewty KU990i System: A Java się liczy? Operator: Ti Mobajl
rafi50 System Reuploadów jest przecież przejrzysty LOLvoDriver Według mnie ludzie wykonają te 15 reupów tygodniowo, a potem będą się obijać. Lepiej żeby była niejawna rywalizacja ![]() _________________
Pilnie potrzebujesz tapety, sygnatury, avatara lub spraya do CS? Napisz TUTAJ »»»»»[3GP 320x240] Pamiętniki Z Wakacji - Sezon 1««««« ALBUMY »VNM - Etenszyn: Drimz Kamyn Tru »David Guetta - Nothing But The Beat PIOSENKI »Avicii feat. Salem Al Fakir - Silhouettes »Mike Candys feat. Evelyn - 2012 »Martin Solveig - The Night Out »Gustavo lima - Balada Boa »Simple Plan ft. Sean Paul - Summer Paradise »Ellie - Co mi w duszy gra |
| Góra | |
| kVisien |
|
![]() Bezrobotny Dołączył: 25.12.2011 Posty: 215 Zakaz pisania
Może być, ale wtedy by trzeba usprawnić tą listę wygasłych linków bo gdy ostatnio wybrałem temat z grą, wchodzę patrzę a link aktywny. I można powiedzieć że tak jest z co 15 grą, jest jeden link, jest aktywny a w liście wygasłych. Nie wiem czy to błąd, czy jakiś celowy zabieg. Ostatnio edytowano 4 sty 2012, o 21:09 przez kVisien, łącznie edytowano 1 raz |
| Góra | |
Szyszkin
|
|
|
To już jest sprawa zgłaszania linku, a czemu link jest na liście to już nie wiem. Czekam na dalsze opinie, w szczególności Administratorów. _________________
| Góra | |
pucek11123
|
|
![]() ![]() Awansował Dołączył: 24.05.2009 Posty: 202 Skąd: ze wsi :) Marka Telefonu: LG Model Telefonu: KP500
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Ja uważam to za dobry pomysł |
| Góra | |
Fimezis
|
|
|
HALA MADRID!!!! ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 29.06.2011 Posty: 339 Skąd: Poznań Marka Telefonu: SE Model Telefonu: Arc System: Andek Operator: Plej
Szyszkin za reupload dostajesz trzy brylanty a więc żeby wygrać musisz no nie wiem... zrobić 40-50 reupów. To wychodzi 120-150 diamentów za to żeby wygrać 20 diamentów.Po dłuższym czasie skończą się pliki do reuploadów i tyle to widzieliśmy.Ale ta loża dla tego kto zrobi najwięcej reupów to całkiem niezły pomysł ![]() _________________
![]() Gratulacje ! Wylosowany numer okazal sie byc Twoim szczesliwym numerkiem ! Otrzymujesz 1 brylantow za friko ;-) Kings Of Leon - Back Down South Dr.Dre.ft.Snoop Dogg - Still Dre Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, na cuda trzeba poczekać… Mile widziane ![]() |
| Góra | |
Szyszkin
|
|
|
O to mi właśnie chodzi, żeby plików do Reuploadu NIE BYŁO! Ludzie przestawili się już na RU, ale starsze uploady są na różnych hostingach i wiele wygasło. Także jakby pomysł wszedł w życie, może coś by się ożywiło, a gdy pliki do Reuploadu by się skończyły, pomysł by "zgasł" ![]() _________________
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1238 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio System: Symbian Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Ja jestem za samą lożą, bez minimalnego limitu - kto zrobi najwięcej ten wygrywa, tyle. Tylko co w przypadku remisu? Dwa avatary, czy jakaś dogrywka? _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
Szyszkin
|
|
|
Remis? Nie pomyślałem o tym Powiedzmy że w przypadku remisu obaj delikwenci są w loży i obaj wygrywają brylanty._________________
| Góra | |
LOLvoDriver
|
|
![]() Dusigrosz Dołączył: 04.08.2011 Posty: 438 Zakaz pisania
Dogrywkę raczej.A propo powstrzymania wygasania linków to może będziemy podmieniać linki na RU nawet w działających uploadach ? |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 3 |
| Przejdź na stronę 1, 2, 3 Następna strona | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|