|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 26 maja 2012, o 00:35 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Zmiana nicka |
|
|
rafi50
|
Temat: Zmiana nicka
|
|
Krew wygląda inaczej na ekranie niż na asfalcie! ![]() ![]() Skąpiec Dołączył: 05.03.2010 Posty: 232 Skąd: Wrocław Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: GT-S5570 System: Android Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ostatnio na forumowy ShotBoxie doszliśmy do wniosku że tylko Ci użytkownicy są teraz aktywni bill Dexter Pattttti Petro-7 Fremonn Szyszkin Darkmistrz WWE PL LOLvoDriver Ubiparip rafi50 Sylar Ajsmen Jack jojo1995 Dzeju Szulce Hardcore 95 Fimezis yoursoon kamcio 672 kVisien radzisław 541 Skyrama PL mrdamiankk33 Afr0 a reszta nie wchodzi albo 1 postowi userzy więc można sądzić ,że reszcie "zwisają" nasze nicki by było zrobić coś takiego , że nick kosztuje 1000 brylantów i może go zmienić jedna osoba na miesiąc a o zmianie nicka informowała by informacja na stronie głównej (tam gdzie jest choinka). Ze starym nickiem i nowym. Proszę o rozważanie mojej petycji. ![]() PS.Sorki jeśli kogoś pominąłem w użytkownikach.(komenty mile widziane) _________________
Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez bill. Zapoznaj się z regulaminem forum. |
| Góra | |
Szyszkin
|
Temat: Re: Zmiana nicka
|
|
PROUD TO BE POLISH ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 17.05.2010 Posty: 1416 Skąd: Brunatna Stolica Marka Telefonu: LG Model Telefonu: Viewty KU990i System: A Java się liczy? Operator: Ti Mobajl
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak dla mnie zdecydowanie NIE. Temat był już wielokrotnie poruszany, a mówiąc słowami billa - "inny nick to inna osoba, na nicku buduje się reputacje" czy jakoś tak ![]() _________________
Pilnie potrzebujesz tapety, sygnatury, avatara lub spraya do CS? Napisz TUTAJ »»»»»[3GP 320x240] Pamiętniki Z Wakacji - Sezon 1««««« ALBUMY »VNM - Etenszyn: Drimz Kamyn Tru »David Guetta - Nothing But The Beat PIOSENKI »Avicii feat. Salem Al Fakir - Silhouettes »Mike Candys feat. Evelyn - 2012 »Martin Solveig - The Night Out »Gustavo lima - Balada Boa »Simple Plan ft. Sean Paul - Summer Paradise »Ellie - Co mi w duszy gra |
| Góra | |
Dzeju
|
|
|
Tap Madl :D ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 25.04.2010 Posty: 380 Marka Telefonu: LG Model Telefonu: GT505
A ja jestem na tak. Kiedyś już chciałem zmienić nick ponieważ niektóre osoby miały jakiś problem z moim nickiem. _________________
Pomogłem postaw ![]() |
| Góra | |
rafi50
|
|
|
Krew wygląda inaczej na ekranie niż na asfalcie! ![]() ![]() Skąpiec Dołączył: 05.03.2010 Posty: 232 Skąd: Wrocław Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: GT-S5570 System: Android Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szyszkin ale dałem jasno do zrozumienia ,że wiele osób to nie obchodzi a Ci którzy mają się dowiedzieć dowiedzą się. To tylko moje zdanie_________________
Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez bill. Zapoznaj się z regulaminem forum. |
| Góra | |
Szyszkin
|
|
|
PROUD TO BE POLISH ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 17.05.2010 Posty: 1416 Skąd: Brunatna Stolica Marka Telefonu: LG Model Telefonu: Viewty KU990i System: A Java się liczy? Operator: Ti Mobajl
Najlepiej niech się Czerwoni wypowiedzą, szczególnie bill. _________________
Pilnie potrzebujesz tapety, sygnatury, avatara lub spraya do CS? Napisz TUTAJ »»»»»[3GP 320x240] Pamiętniki Z Wakacji - Sezon 1««««« ALBUMY »VNM - Etenszyn: Drimz Kamyn Tru »David Guetta - Nothing But The Beat PIOSENKI »Avicii feat. Salem Al Fakir - Silhouettes »Mike Candys feat. Evelyn - 2012 »Martin Solveig - The Night Out »Gustavo lima - Balada Boa »Simple Plan ft. Sean Paul - Summer Paradise »Ellie - Co mi w duszy gra |
| Góra | |
| bill |
|
||
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3445 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
J/W |
||
| Góra | |||
+2 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|||
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|