|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 26 maja 2012, o 01:16 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Modyfikacja formularzu "Wstaw Grę" |
|
|
| kVisien | |
![]() Bezrobotny Dołączył: 25.12.2011 Posty: 215 Zakaz pisania
Reputacja: ![]() ![]() |
Nie będę owijał w bawełnę. Chodzi mi aby była możliwość w polu język wybrać kilka języków, bo dzisiaj wrzucając grę wybrałem ten najpopularniejszy (angielski), a gra miała jeszcze niemiecki, francuski, włoski, hiszpański. Myślę że dodatek przydatny. Kto jest za, niech napisze. ![]() |
| Góra | |
kamcio672
|
|
|
((( d|^_^|b ))) ![]() ![]() Skąpiec Dołączył: 13.11.2010 Posty: 622 Skąd: Łomża city Marka Telefonu: NOKIA Model Telefonu: E66 System: s60v3 FP1 Operator: ORANGE FREE
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To jest nie potrzebne bo jeśli ktoś szuka gry na w ENG to nie potrzebna mu bedzie w innych jezykach i teraz w każdej grze są rózne języki do wyboru Niewiem zresztą czy jakie kolwiek zmiany na freejava mają teraz jakiś sens ![]() _________________
~Razem Ponad Kilo~ Chomik EbO96 zapraszam Pomogłem lub wstawiłem coś fajnego? daj Plusika + ![]() |
| Góra | |
Fimezis
|
|
|
HALA MADRID!!!! ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 29.06.2011 Posty: 339 Skąd: Poznań Marka Telefonu: SE Model Telefonu: Arc System: Andek Operator: Plej
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie ma po co tego dodawać bo i tak wszyscy szukają najbardziej gier PL a reszta gier to angielski. A informacja że w grze są trzy języki chyba nikogo nie obchodzi. _________________
![]() Gratulacje ! Wylosowany numer okazal sie byc Twoim szczesliwym numerkiem ! Otrzymujesz 1 brylantow za friko ;-) Kings Of Leon - Back Down South Dr.Dre.ft.Snoop Dogg - Still Dre Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, na cuda trzeba poczekać… Mile widziane ![]() |
| Góra | |
rafi50
|
|
|
Krew wygląda inaczej na ekranie niż na asfalcie! ![]() ![]() Skąpiec Dołączył: 05.03.2010 Posty: 232 Skąd: Wrocław Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: GT-S5570 System: Android Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
I tak wszystkie wielojęzykowe gry mają na forum angielski.Ale zrobione z nudów: ![]() _________________
Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez bill. Zapoznaj się z regulaminem forum. |
| Góra | |
| kVisien | |
![]() Bezrobotny Dołączył: 25.12.2011 Posty: 215 Zakaz pisania
Reputacja: ![]() ![]() |
Wejdź w dział java 240x320, tam są dwie flagi, o takie coś mi chodzi. |
| Góra | |
rafi50
|
|
|
Krew wygląda inaczej na ekranie niż na asfalcie! ![]() ![]() Skąpiec Dołączył: 05.03.2010 Posty: 232 Skąd: Wrocław Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: GT-S5570 System: Android Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
kVisien spoko to tylko moja propozycja. _________________
Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez bill. Zapoznaj się z regulaminem forum. |
| Góra | |
+1 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|