|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 26 maja 2012, o 01:24 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Wybór telefonu (Wysyłam tą wiadomość ponieważ nie wiem jaki telefon wybrać) |
|
Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona |
|
Maciej00
|
Temat: Wybór telefonu
|
![]() Bezrobotny Dołączył: 28.12.2011 Posty: 68 Zakaz pisania
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
witam , jaki telefon wybrać 1. Sony Erisson Xperia neo V 2. Sony Erisson Xperia Play 3.Samsung Galaxy Mini . Prosze o odpowieć. Z góry dzięki ![]() Autor postu otrzymał ostrzeżenie
|
| Góra | |
rafi50
|
Temat: Re: Wybór telefonu
|
|
Krew wygląda inaczej na ekranie niż na asfalcie! ![]() ![]() Skąpiec Dołączył: 05.03.2010 Posty: 232 Skąd: Wrocław Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: GT-S5570 System: Android Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie napisałeś na czym Ci zależy, więc po informacje zapraszam do google ,moja lista: 1.SE Xperia Play 2.SE Neo V 3.Galaxy Mini _________________
Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez bill. Zapoznaj się z regulaminem forum. |
| Góra | |
Maciej00
|
|
Po to żeby odpalały emulatory i super gry na androida
Po to żeby odpalały emulatory i super gry na androida |
| Góra | |
rafi50
|
|
||
|
Krew wygląda inaczej na ekranie niż na asfalcie! ![]() ![]() Skąpiec Dołączył: 05.03.2010 Posty: 232 Skąd: Wrocław Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: GT-S5570 System: Android Operator: T-Mobile
Więc tak jak ułożyłem Xperia ma certyfikaty cztery od playstation i niedługo "Playstation Suite" z własnymi grami. Neo to bardzo dobry telefonik a Mini to najsłabszy fon. Wszystkie telefony otworzą:
Maciej00
|
|
Dzięki )) |
| Góra | |
Ubiparip
|
|
|
Jarosław! Polskę zbaw! ![]() ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 02.09.2010 Posty: 2799 Skąd: Tuchola Marka Telefonu: Sony Model Telefonu: Xperia Neo V System: Android 4.0.3 Operator: Play
Maciej00 Ja bym brał Neo lub Play-mają wszystko to samo, a różnią się tylko tym że play ma przyciski do gier. _________________
Nie zapomnij kliknąć ![]() ![]() |
| Góra | |
Ebi04
|
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 23.11.2011 Posty: 25 Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S Plus Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() |
Moim zdaniem najlepsze telefony do gier z Androidem to modele Samsunga. Jeśli chodzi o wymienione najlepiej będziesz zadowolony z Xperii Neo V. Jest wygodniejsza, szybsza niż Xperia Play. |
| Góra | |
Maciej00
|
|
Ok ale ja chciałbym mieć xperie play ponieważ jest stworzony do emulatorów psx i wygodnie sięna niej gra czy to jest prawda ?
Ok ale ja chciałbym mieć xperie play ponieważ jest stworzony do emulatorów psx i wygodnie sięna niej gra czy to jest prawda ? |
| Góra | |
rafi50
|
|
|
Tak ma dodatkowe przyciski ps i będzie miał swój własny "market" _________________
Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez bill. Zapoznaj się z regulaminem forum. |
| Góra | |
Maciej00
|
|
czyli wybrać xperia play ? |
| Góra | |
kamcio672
|
|
|
((( d|^_^|b ))) ![]() ![]() Skąpiec Dołączył: 13.11.2010 Posty: 622 Skąd: Łomża city Marka Telefonu: NOKIA Model Telefonu: E66 System: s60v3 FP1 Operator: ORANGE FREE
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bierz playa _________________
~Razem Ponad Kilo~ Chomik EbO96 zapraszam Pomogłem lub wstawiłem coś fajnego? daj Plusika + ![]() |
| Góra | |
rafi50
|
|
|
Tak to najlepszy wybór z podanych tu telefonów ![]() _________________
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 2 |
| Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|