|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 26 maja 2012, o 01:47 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| SE k800i Wgrywanie plików |
|
|
Fimezis
|
Temat: SE k800i Wgrywanie plików
|
|
HALA MADRID!!!! ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 29.06.2011 Posty: 339 Skąd: Poznań Marka Telefonu: SE Model Telefonu: Arc System: Andek Operator: Plej
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otóż posiadam jeszcze starego Soniacza k800i. Problem mam taki. Gdy chce przegrać plik na telefon to około do 60 MB nic się nie dzieje tylko że przegrywa się baaaardzo wolno.(200 kb/s) Natomiast gdy plik przekracza 60 MB(dajmy na przykład 120 MB) to plik przegrywa się tak samo ale w pewnym momencie wyskakuje błąd i przerywa kopiowanie. Przegrywam poprzez kabel USB. Sterowniki są zainstalowane. Kabel dobrze działa. Co zrobić żeby dało się kopiować pliki większe niż 60 MB na telefon? Co zrobić żeby wgl szybciej się przegrywał te pliki? _________________
![]() Gratulacje ! Wylosowany numer okazal sie byc Twoim szczesliwym numerkiem ! Otrzymujesz 1 brylantow za friko ;-) Kings Of Leon - Back Down South Dr.Dre.ft.Snoop Dogg - Still Dre Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, na cuda trzeba poczekać… Mile widziane ![]() |
| Góra | |
Ubiparip
|
|
|
Jarosław! Polskę zbaw! ![]() ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 02.09.2010 Posty: 2799 Skąd: Tuchola Marka Telefonu: Sony Model Telefonu: Xperia Neo V System: Android 4.0.3 Operator: Play
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Prześlij bezpośrednio na kartę pamięci. _________________
Nie zapomnij kliknąć ![]() ![]() |
| Góra | |
Fremonn
|
|
|
Muzykoholik ^ ^ ![]() ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 08.01.2009 Posty: 897 Skąd: z Warszawy Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android Operator: Heyah, Orange.
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przegrywasz na kartę pamięci? Jeżeli tak to zobacz czy nie jest zablokowana taki przycisk lock ![]() _________________
Pamiętaj! Kliknięciem zachęcasz mnie do jeszcze lepszej pracy ![]() WWE THEME SONGS! Click. Dzięki jojo ![]() |
| Góra | |
+1 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
Fimezis
|
|
|
HALA MADRID!!!! ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 29.06.2011 Posty: 339 Skąd: Poznań Marka Telefonu: SE Model Telefonu: Arc System: Andek Operator: Plej
Tzn...? Jak podłączam telefon pod kompa to pokazuje 2 urządzenia. Kartę Pamięci i Telefon. Zawsze na Kartę pamięci wgrywam. Fremonn K800i posiada mikro SD i wątpię czy takie przełącznik na tej karcie istnieje _________________
![]() Gratulacje ! Wylosowany numer okazal sie byc Twoim szczesliwym numerkiem ! Otrzymujesz 1 brylantow za friko ;-) Kings Of Leon - Back Down South Dr.Dre.ft.Snoop Dogg - Still Dre Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, na cuda trzeba poczekać… Mile widziane ![]() |
| Góra | |
Fremonn
|
|
|
Muzykoholik ^ ^ ![]() ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 08.01.2009 Posty: 897 Skąd: z Warszawy Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android Operator: Heyah, Orange.
Fimezis chyba że tak, w takim razie może spróbuj ją sformatować? _________________
Pamiętaj! Kliknięciem zachęcasz mnie do jeszcze lepszej pracy ![]() WWE THEME SONGS! Click. Dzięki jojo ![]() Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
+2 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
Fimezis
|
|
|
Fremonn próbuje sformatować MS ale wyskakuje komunikat: "Kod blokady telefonu" a ja żadnego kodu nie znam. _________________
| Góra | |
ronaldo710
|
|
![]() Dusigrosz Dołączył: 20.02.2010 Posty: 12 Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: W995
W soniaku k800 masz kartę M2 a nie mikro SD . Spróbuj ją z formatować . A jaki ci sie napis pojawia jak przerzucasz (coś powyżej 60 mb ) ? |
| Góra | |
|
Fremonn
|
|
|
Fimezis jeżeli masz M2 to jest przycisk lock, co rozwiązywało by wszystkie problemy. _________________
Pamiętaj! Kliknięciem zachęcasz mnie do jeszcze lepszej pracy ![]() WWE THEME SONGS! Click. Dzięki jojo ![]() |
| Góra | |
pucek11123
|
|
![]() ![]() Awansował Dołączył: 24.05.2009 Posty: 202 Skąd: ze wsi :) Marka Telefonu: LG Model Telefonu: KP500
Na M2 nie ma takiego przycisku lock. Kod blokady telefonu powinien być 0000. Co do prędkości - spróbuj w innym wejściu USB, najlepiej z tyłu kompa. Ja u siebie osiągam maks 300kB/s więc na zawrotne prędkości nie licz, tutaj tylko czytnik pomoże. Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
|
ronaldo710
|
|
![]() Dusigrosz Dołączył: 20.02.2010 Posty: 12 Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: W995
W karcie M2 nie ma żadnego przycisku <karta jest zbyt mała i płaska na jakie kol wiek przyciski > Tak jak użytkownik z tyłu napisał spróbuj również podpiąć go z tyłu najlepiej odłącz wszystkie pozostałe kable od portów USB . Morze być tak że kabel wykorzystuję tylko jakaś ograniczoną szybkość a reszta idzie na pozostałe rzeczy podpięte do portów USB . |
| Góra | |
|
Fimezis
|
|
|
Tutaj się z wami nie zgodzę ponieważ pod USB 3.0 na inny telefon podchodzi mi do około 20 mb/s/ Co do portów do wątpię jak i z przodu i z tyłu komputera miało jakiekolwiek znaczenie chociaż dla pewności sprawdziłem. pucek11123 Spróbuje z tym kodem ronaldo710 Komunikat wyskakuje pusty. Tylko czerwony krzyżyk i napis: Nie udało się skopiować rządnego pliku, i do wyboru mam dwie opcje. 1: Zaniechaj. 2: Ponów próbę. Przy drugiej opcji jak kliknę to pojawia się to samo więc to błędne koło Po sformatowaniu pliki przechodzą nawet wyszło że 400 MB wejdzie ![]() A pliki przechodzą z prędkością 400 kb/s. Nie da się nic zrobić żeby szło szybciej?? Czytałem że można telefon ustawić jako jakąś pamięć przenośną/przenośny dysk czy coś takiego i czy to przyspieszy szybkość transportu plików? _________________
![]() Gratulacje ! Wylosowany numer okazal sie byc Twoim szczesliwym numerkiem ! Otrzymujesz 1 brylantow za friko ;-) Kings Of Leon - Back Down South Dr.Dre.ft.Snoop Dogg - Still Dre Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, na cuda trzeba poczekać… Mile widziane ![]() Ostatnio edytowano 21 sty 2012, o 11:54 przez Fimezis, łącznie edytowano 1 raz |
| Góra | |
ronaldo710
|
|
Jeśli chcesz aby pliki szybciej się przerzucały to wyłącz zbędne programy przy wrzucaniu rzeczy na telefon tzn. gg , mozilla ( lub podobny ) ,skype wszystko co ciągnie ci z ramu . Wiadomo że to ci nie wiele da bo prędkość zależy od danego telefonu bo sam posiadałem k800i ( ale nie wiem z jaką prędkością wrzucało bo mam xp a już gdy ten sam plik wrzuciłem na SE W995 plik przerzucił się jakieś 2,3 razy szybciej ( ten sam kabel ,ten sam komputer ) A więc dużo zależy od telefonu i twojego komputera . |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|