|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 26 maja 2012, o 01:59 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie mogę przerzucić plików z komputera na telefon przez USB. (Sony Ericcson W810i - POMOCY ! :() |
|
|
gali94zmc
|
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 02.01.2012 Posty: 13 Skąd: Zamość Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: W810i System: Java Operator: Orange
![]() ![]() |
Witam, Moim problemem jest to, że nie mogę przenieść żadnych plików na telefon i na kartę pamięci przez USB. Telefon to: Sony Ericsson W810i, Karta pamięci: Memory Stick PRO DUO - 512mb. Gdy podłączam telefon do kompa (przez USB)pokazuje mi się chmurka w prawym dolnym rogu ekranu - "Znaleziono nowy sprzęt: Sony Ericcson W810i" , od razu otwiera się Kreator znajdowania nowego sprzętu, biorę anuluj (bo nie mam płyty)wyskakuje w telefonie wybór trybu (oczywiście wybieram: Transfer plików), po chwili ukazuje mi się druga chmurka- "Wystąpił problem podczas instalacji sprzętu. Twój nowy sprzęt może nie działać właściwie." Chwileczkę czekam i automatycznie otwiera mi się PHONE i PHONE CARD, wchodzę przez Mój Komputer>PHONE CARD>MP3 - w tym folderze nie mam żadnych plików, nadmieniam że wcześniej miałem tam muzykę i sobie ją tam umieszczałem, a teraz nic tam nie ma jedynie co mogę to odczytać folder ze zdjęciami i je zobaczyć (Mój Komputer>PHONE CARD>DCIM>100MSDCF. Kabel USB chyba nie jest tutaj problemem ponieważ sprawdzałem 2 kable i na 3 komputerach sprawdzałem czy działa właściwie, ale to samo co u mnie, wejście? chyba nie bo jak słuchawki czy ładowarkę podłączam to jest wszystko OK... :/. Co zrobić aby sobie móc swobodnie przerzucać pliki (gry,muzykę,grafikę itp.) tak jak wcześniej. Myślę że format karty pamięci by się sprawdził ale to mogę zrobić w ostateczności gdyż mam tam bezcenne pliczki . Oczywiście za rozwiązanie wynagrodzę to wam. Czekam na pozytywne odpowiedzi ![]() |
| Góra | |
Fimezis
|
|
|
HALA MADRID!!!! ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 29.06.2011 Posty: 339 Skąd: Poznań Marka Telefonu: SE Model Telefonu: Arc System: Andek Operator: Plej
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak już chcesz formatować to wyślij te pliki do kogoś innego a co to tego problemu miałem tak raz i mi się potroiły wszystkie pliki a następnie jak wyłączyłem i włączyłem telefon to nic nie miałem a powodem było że mi spadł telefon i karta wypadła ale myślę że format by pomógł. _________________
![]() Gratulacje ! Wylosowany numer okazal sie byc Twoim szczesliwym numerkiem ! Otrzymujesz 1 brylantow za friko ;-) Kings Of Leon - Back Down South Dr.Dre.ft.Snoop Dogg - Still Dre Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, na cuda trzeba poczekać… Mile widziane ![]() Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
ronaldo710
|
|
![]() Dusigrosz Dołączył: 20.02.2010 Posty: 12 Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: W995
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
A jaki masz kolego system ? Bo jeśli masz 7 ( lub viste ) to możesz kliknąć aby ci zainstalowało oprogramowanie bo nawet bez płytki ci się zainstaluje . A piosenki nie są widoczne na kompie ale są ogólnie w telefonie czy nie ma ich tu i tu ? Ostateczność to raczej format karty ale zawsze musisz mieć kopię rzeczy . Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
gali94zmc
|
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 02.01.2012 Posty: 13 Skąd: Zamość Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: W810i System: Java Operator: Orange
![]() ![]() |
Windows XP Professional. Po podłączenie do kompa telefonu widzi mi wszystkie foldery ale bez zawartości oprócz folderu ze zdjęciami, dodam też że dzieje się tak nie tylko w PHONE CARD (karcie pamięci) ,ale też w PHONE (czyli w telefonie). Heh, piosenki są w telefonie ![]() |
| Góra | |
ronaldo710
|
|
![]() Dusigrosz Dołączył: 20.02.2010 Posty: 12 Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: W995
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Możesz również ściągnąć legalnie ze strony Soniaka właśnie ten program do przesyłania danych . Spróbuj też może wrzucić pliki do folderu muzyki i zobaczysz może jest tak że w telefonie tylko pisze że są piosenki a karta jest pusta . A jeśli ten pierwszy sposób nic nie da a drugi będzie pokazywał że karta jest pełna ale w folderze nie będziesz miał plików . To Albo format karty lub nowy soft w telefonie . |
| Góra | |
Ebi04
|
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 23.11.2011 Posty: 25 Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S Plus Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() |
Proponuje inne rozwiązanie wrzucić pliki na adapter karty pamięci tej większej karty. Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
Fimezis
|
|
|
HALA MADRID!!!! ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 29.06.2011 Posty: 339 Skąd: Poznań Marka Telefonu: SE Model Telefonu: Arc System: Andek Operator: Plej
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gali94zmc ale jak skopiujesz plik na telefon przez usb i go odłączysz kabel to plik będzie na telefonie czy go nie będzie? _________________
![]() Gratulacje ! Wylosowany numer okazal sie byc Twoim szczesliwym numerkiem ! Otrzymujesz 1 brylantow za friko ;-) Kings Of Leon - Back Down South Dr.Dre.ft.Snoop Dogg - Still Dre Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, na cuda trzeba poczekać… Mile widziane ![]() |
| Góra | |
gali94zmc
|
|
![]() ![]() |
Nie będzie. Dobra problem rozwiązany, pomógł format dzięki za uwagę i plusiki otrzymujecie. |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|