|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 26 maja 2012, o 02:07 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Wave 3 instalacja programów (pomocy :)) |
|
|
Nighmare
|
Temat: Wave 3 instalacja programów
|
![]() Bankrut Dołączył: 07.01.2012 Posty: 26
![]() |
Witam mam problem z instalacją gier i aplikacji na samsungu wave 3, czytałem poradniki ale nie trafiają do mnie bo cały czas nie działa proszę was bardzo o pomoc ![]() |
| Góra | |
| Skyrama PL | |
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 25.12.2011 Posty: 161
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli próbujesz zainstalować grę to wyskakuje ci jakiś błąd, czy co? _________________
Pamiętaj! Kliknięciem podziękujesz za mój post ![]() |
| Góra | |
Nighmare
|
|
![]() |
nie poprostu niewiem jak się za to zabrać
nie po prostu nie wiem jak się za to zabrać |
| Góra | |
Fimezis
|
|
|
HALA MADRID!!!! ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 29.06.2011 Posty: 339 Skąd: Poznań Marka Telefonu: SE Model Telefonu: Arc System: Andek Operator: Plej
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nighmare tzn że np ściągasz grę i nie wiesz co masz zrobić dalej żeby pograć na telefonie? _________________
![]() Gratulacje ! Wylosowany numer okazal sie byc Twoim szczesliwym numerkiem ! Otrzymujesz 1 brylantow za friko ;-) Kings Of Leon - Back Down South Dr.Dre.ft.Snoop Dogg - Still Dre Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, na cuda trzeba poczekać… Mile widziane ![]() |
| Góra | |
Nighmare
|
|
![]() |
no tak pobrałem na komputer ale za chiny nie wiem jak je zainstalować, a poradniki nie działają podobno pod mojego wave |
| Góra | |
| Skyrama PL | |
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 25.12.2011 Posty: 161
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
a masz kabel usb do komputera? bo jeśli masz to instalację gry zrzucisz przez kabel do jakiegoś folderu, a potem na telefonie odnajdziesz ten folder z tą instalką ._________________
Pamiętaj! Kliknięciem podziękujesz za mój post ![]() Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
Nighmare
|
|
![]() |
mam ale nie ma instalek na bade są sposoby z podmianą plików ale na wave 3 nie działa |
| Góra | |
Ubiparip
|
|
|
Jarosław! Polskę zbaw! ![]() ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 02.09.2010 Posty: 2799 Skąd: Tuchola Marka Telefonu: Sony Model Telefonu: Xperia Neo V System: Android 4.0.3 Operator: Play
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Nighmare musisz czekać aż bada 2.0 będzie miała kompatybilność wsteczną. Może to potrwać od tygodnia do miesiąca. _________________
Nie zapomnij kliknąć ![]() ![]() Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
Nighmare
|
|
![]() |
no cóż poczekam dzięki wszystkim za pomoc |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|