|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 26 maja 2012, o 02:16 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Wskaźnik zasięgu wariuje. |
|
|
Dexter
|
Temat: Wskaźnik zasięgu wariuje.
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2574 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam Po przyjściu ze szkoły włączyłem laptopa patrze a tu obrazek że nie ma połączenia z siecią ![]() Ale włączyłem przeglądarkę i internet działał i działa do teraz tyle że teraz mam cały czas tak stan wskaźnika: ![]() Co mam zrobić aby normalnie pokazywało zasięg ? Internet działa bez problemów resetowałem lapka również liveboxa i nadal to samo. Proszę o pomoc |
| Góra | |
LOLvoDriver
|
|
![]() Dusigrosz Dołączył: 04.08.2011 Posty: 438 Zakaz pisania
Reputacja: ![]() ![]() |
Zrob reset karty sieciowej,wylacz i wlacz.Na obudowie laptopa pewnie masz fizyczny switcher (Online/Offline) |
| Góra | |
+1 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2574 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Już robiłem to nie jeden raz i nic ![]() |
| Góra | |
Fremonn
|
|
|
Muzykoholik ^ ^ ![]() ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 08.01.2009 Posty: 897 Skąd: z Warszawy Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android Operator: Heyah, Orange.
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spróbuj podłączyć neta przez router (z tego co pamietam mówiłeś że masz ) a potem znowu przez liveboxa, może ma chwilowy "kaprys"._________________
Pamiętaj! Kliknięciem zachęcasz mnie do jeszcze lepszej pracy ![]() WWE THEME SONGS! Click. Dzięki jojo ![]() |
| Góra | |
+1 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
Dexter
|
|
|
Podłączyłem i też nci nie dało Ale chyba znalazłem winowajce tego problemu ![]() Tylko że moge jedynie zmienić jego nazwę nic więcej jak się tego pozbyć czyli usunąć ?
Udało się Winowajcą okazał się VirtualBox ![]() ![]() Ostatnio edytowano 29 sty 2012, o 18:06 przez Dexter, łącznie edytowano 1 raz |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|