|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 26 maja 2012, o 02:41 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| stan konta help |
|
|
| zbyszek20 |
Temat: stan konta help
|
![]() Bankrut Dołączył: 05.01.2009 Posty: 3
![]() |
Siema mam problem ze sprawdzeniem stanu konta jestem w sieci plus i kiedy wpisuje kod *100# to wyskakuje mi komunikat "zeby wpisac numer nalezy miec konto" zrobiłem już 2 razy przywracanie ustawień fabrycznych i było dobrze przez parę minut i próbowałem wpisywać różne kody ale to nic nie pomogło jeszcze nie dzwoniłem do sieci liczę ze ktoś zna rozwiązanie jeżeli nie to robię najazd na operatora z góry dziękuje pozdrawiam |
| Góra | |
Dexter
|
Temat: Re: stan konta help
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2574 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zbyszek20 Posiadasz telefon na kartę czy w abonamencie ? Przeczytaj również to ![]() http://www.plus.pl/indywidualna/MixPlus/Uslugi/JakSprawdzicStanKonta/ |
| Góra | |
yoursoon
|
|
|
Nie ma lipy tu! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 24.05.2011 Posty: 214 Skąd: Yoursoolandia Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy Y System: Android 2.3.5 Operator: Orange
Zadzwon na automatyczne biuro obslugi i aktywuj numer. _________________
![]() ![]() |
| Góra | |
| zbyszek20 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 05.01.2009 Posty: 3
![]() |
oczywiscie mam telefon na karte a czy moglbys podac mi numer do biura obslugi jezeli znasz |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2574 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Biuro Obsługi Klienta: w Polsce: 2601 połączenie z numerem Działu Obsługi Klienta z telefonu sieci Plus GSM. Automatyczny System Informacji Głosowej - bezpłatne. Jednorazowa opłata za połączenie z konsultantem - 0,78zł (0,95zł z VAT) 601102601 z telefonu komórkowego sieci innej niż Plus GSM (numer płatny - zgodnie z taryfą operatora) 0-prefix-601102601 z dowolnego telefonu stacjonarnego (numer płatny - zgodnie z taryfą operatora) z zagranicy: +48 601102601 z telefonu komórkowego (numer płatny - zgodnie z taryfą roamingową operatora) 0048 601102601 z telefonu stacjonarnego (numer płatny - sposób wybierania numeru kierunkowego do Polski zależy od konkretnego kraju) Dział Pomocy Technicznej oferty iPlus: 0 601 101 101 połączenie z telefonów sieci Plus - bezpłatne, z telefonów innych sieci - wg stawek operatora za połączenia do Plus. Informacje o usłudze iPlus: 0 801 400 601 połączenia z telefonów sieci Plus - 0,20 zł (0,24 zł z VAT), z telefonów innych sieci - zgodnie z cennikiem operatora. Kontakt przez Internet: http://www.bok.plusgsm.pl e-mail: iplus@iplus.pl e-mail: BOK@plusgsm.pl Plus nie posiada automatycznego biura obsługi tak jak np. Orange A co się dzieje jak chcesz zadzwonić do kogoś ? Normanie łączy czy nie ? |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|