|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 26 maja 2012, o 02:42 |
Strona główna forum » .::Hyde Park::. » Przywitaj się!
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Siemka |
|
|
shadow1313
|
Temat: Siemka
|
|
TheRedShadowPL ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 14.09.2011 Posty: 148 Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: E50 System: Symbian s60v3 Operator: Orendż
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trochę z tym zwlekałem ale wreszcie się zebrałem i chciałem się wreszcie oficjalnie przywitać. Na imię mi Paweł, na forum nazywam się shadow1313 ,a Minecraftcie mój nick to TheRedShadowPL. Na początku chciałem stąd tylko gry ściągać ale coś mnie natchneło aby zdobyć wyższa rangę więc teraz nadrabiam stracony czas. Tak więc witam i mam nadzieje że fajnie spędzę tu czas w towarzystwie ciekawych osób._________________
![]() Zbieram pomożesz ? ![]() |
| Góra | |
+1 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
Szyszkin
|
Temat: Re: Siemka
|
|
PROUD TO BE POLISH ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 17.05.2010 Posty: 1416 Skąd: Brunatna Stolica Marka Telefonu: LG Model Telefonu: Viewty KU990i System: A Java się liczy? Operator: Ti Mobajl
Witam Miłej zabawy na forum_________________
Pilnie potrzebujesz tapety, sygnatury, avatara lub spraya do CS? Napisz TUTAJ »»»»»[3GP 320x240] Pamiętniki Z Wakacji - Sezon 1««««« ALBUMY »VNM - Etenszyn: Drimz Kamyn Tru »David Guetta - Nothing But The Beat PIOSENKI »Avicii feat. Salem Al Fakir - Silhouettes »Mike Candys feat. Evelyn - 2012 »Martin Solveig - The Night Out »Gustavo lima - Balada Boa »Simple Plan ft. Sean Paul - Summer Paradise »Ellie - Co mi w duszy gra |
| Góra | |
kamcio672
|
Temat: Re: Siemka
|
|
((( d|^_^|b ))) ![]() ![]() Skąpiec Dołączył: 13.11.2010 Posty: 622 Skąd: Łomża city Marka Telefonu: NOKIA Model Telefonu: E66 System: s60v3 FP1 Operator: ORANGE FREE
Witam ![]() _________________
~Razem Ponad Kilo~ Chomik EbO96 zapraszam Pomogłem lub wstawiłem coś fajnego? daj Plusika + ![]() |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Hyde Park::. » Przywitaj się!
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|