|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: Ubiparip - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 26 maja 2012, o 02:43 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Shoutbox dla każdego! |
|
|
||
Jack
|
Temat: Shoutbox dla każdego!
|
|
I am Awesome! :D ![]() ![]() Skąpiec Dołączył: 05.05.2010 Posty: 417 Skąd: Skierniewice Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy Mini System: Android Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, każdy z użytkowników posiadających rangę od Frienda w górę miej więcej wie jak wygląda Shoutbox + użytkownicy którzy posiadają 35 postów. Tak więc, możliwość pisania na Shoutboxie wygląda jak nagroda z niebios, jednak nie każdy z niej korzysta, widać to po aktywności użytkowników na forumowym SB (mógłbym ich wymienić po kolei). Moja propozycja posiada dwa wyjścia: 1) obniżenie ilości postów, żeby móc pisać na SB. Do ilu? To już pozostawiam Wam. 2) po prostu zniesienie progu postowego do pisania = SB dla każdego zarejestrowanego użytkownika. Każdy z nas wie ile osób pisze na Soutboxie i jest to trochę za mało.. Można którąś z powyższych propozycji dać na ,np. kilkudniowy okres próbny i zobaczyć jak to będzie funkcjonować, a w razie jakiś problemów wyłączyć. Więc piszcie, głosujcie i zgłaszajcie poprawki. ![]() _________________
![]() "..Kolejny chłopak zasila policyjny rejestr Wskazał go palcem kumpel, co niby frajerem nie jest Potem chodzi po mieście jakby nic się nie stało Ktoś napluje mu w mordę to powie, że mocno lało Tego mało, nie jeden jeszcze poda mu rękę Bo żyjemy niestety w czasach donosów i przestępstw.." ![]() |
| Góra | |
+1 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
Szyszkin
|
Temat: Re: Shoutbox dla każdego!
|
|
PROUD TO BE POLISH ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 17.05.2010 Posty: 1416 Skąd: Brunatna Stolica Marka Telefonu: LG Model Telefonu: Viewty KU990i System: A Java się liczy? Operator: Ti Mobajl
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jestem na nie. Wolę żeby na SB była "elita", a nie zbieranina byle userów. Wpadnie Ci taki co się ledwo zarejestrował i ma 1 post w dziale przywitaj na SB i zacznie bezsensownie spamować. Jak ktoś jest wystarczająco aktywny żeby uzbierać te 35 magicznych postów to zasługuje na pisanie na SB, no chyba że coś przeskrobie. Jeśli już jesteśmy przy SB to proponuję aby administratorzy(o moderatorach wspominać mi nie wypada) mieli możliwość czasowego dawania zakazu pisania na SB. Działałoby to podobnie jak warny/upomnienia - Nick, czas, powód. To tak nawiasem. Niech się ludzie wypowiedzą. _________________
Pilnie potrzebujesz tapety, sygnatury, avatara lub spraya do CS? Napisz TUTAJ »»»»»[3GP 320x240] Pamiętniki Z Wakacji - Sezon 1««««« ALBUMY »VNM - Etenszyn: Drimz Kamyn Tru »David Guetta - Nothing But The Beat PIOSENKI »Avicii feat. Salem Al Fakir - Silhouettes »Mike Candys feat. Evelyn - 2012 »Martin Solveig - The Night Out »Gustavo lima - Balada Boa »Simple Plan ft. Sean Paul - Summer Paradise »Ellie - Co mi w duszy gra |
| Góra | |
Jack
|
|
|
I am Awesome! :D ![]() ![]() Skąpiec Dołączył: 05.05.2010 Posty: 417 Skąd: Skierniewice Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy Mini System: Android Operator: Plus
Szyszkin dlatego propozycja jest do modyfikacji, zawsze można coś zmienić. ![]() Przypomnij sobie czy do "elity" ktoś ostatnio dołączył przez kilka tygodni? Nie! Dlaczego ? Nie wiem. Nie wiem ,dlaczego Userzy nie chcą pisać postów, a jak już piszą to nie chcą pojawić się na SB. Nie wiem, znęca się ktoś na nimi tutaj czy co. To jest tylko propozycja, zawsze można ją zakończyć, ale można próbować. _________________
![]() "..Kolejny chłopak zasila policyjny rejestr Wskazał go palcem kumpel, co niby frajerem nie jest Potem chodzi po mieście jakby nic się nie stało Ktoś napluje mu w mordę to powie, że mocno lało Tego mało, nie jeden jeszcze poda mu rękę Bo żyjemy niestety w czasach donosów i przestępstw.." ![]() |
| Góra | |
Pattttti
|
|
||||
|
Forumowa encyklopedystka! ![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 03.02.2009 Posty: 2377 Skąd: Tarnów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android 2.3.6 Operator: Orange || Play
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Co do propozycji dotyczącej zniesienia ograniczeń w dostępie do SB - jestem na NIE. Dlaczego? Prosta sprawa - różne tematy są tam poruszane, więc dlaczego konkurencja ma nas "szpiegować" i "podsłuchiwać"?
Jestem za ![]()
Otóż zaskoczę Cię Z tego, co sobie przypominam kilka osób dołączyło do naszych dyskusji na SB. Nie mówię, że to było w ostatnim tygodniu, ale takie osoby były._________________
Wielka Encyklopedia Użytkowników Wszelkie sugestie mile widziane na PW. Forumowa Jaskinia - Numer 9 Masz jakiś pomysł? Chętnie przyjmę propozycje na PW. Chcesz się zareklamować na stronach gazety? Zgłoś się! Nie pomagam na PW. Jeśli masz jakiś problem lub prośbę zajrzyj do odpowiedniego działu! |
||||
| Góra | |||||
Fimezis
|
|
|
HALA MADRID!!!! ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 29.06.2011 Posty: 339 Skąd: Poznań Marka Telefonu: SE Model Telefonu: Arc System: Andek Operator: Plej
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja wątpię czy to się sprawdzi. Ci którzy chcą na SB pogadać bez trudu "zdobędą" tego Frienda czy co tam. Większość użytkowników jest zarejestrowane po to żeby ściągnąć grę i wyjść i wszystko. Nawet podejrzewam że nigdy nie zjechali na dół strony i nawet nie wiedzą że jest takie coś jak SB. _________________
![]() Gratulacje ! Wylosowany numer okazal sie byc Twoim szczesliwym numerkiem ! Otrzymujesz 1 brylantow za friko ;-) Kings Of Leon - Back Down South Dr.Dre.ft.Snoop Dogg - Still Dre Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, na cuda trzeba poczekać… Mile widziane ![]() |
| Góra | |
Jack
|
|
|
Dobra temat do zamknięcia. To zły pomysł. _________________
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|