|
|
|
» Strona Główna » Szukaj » Rejestracja » Zaloguj |
|
» FAQ » TOP 10 » Poziomy » 0 » Normalna wersja forum |
| Ogłoszenia |
|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
| Teraz jest 26 maja 2012, o 07:15 |
| Crack do Ulead Video Studio 11 Plus |
|
|
» Poprzedni » Następny |
|
» Dzeju
|
|
» Dołączył(a): 25.04.2010 » Posty: 380 » Pochwał: 12
Cześć. Poszukuję cracka do Ulead Video Studio 11 Plus PL. Za wstawienie działającego cracka na RU dam 40 brylantów. Pozdrawiam Dzeju |
|
» Zbyku
|
|
» Dołączył(a): 24.11.2011 » Posty: 54 » Pochwał: 2
http://rapidlibrary.com/files/ulead-vid ... 12387.html może zadziała. |
|
» Dzeju
|
|
Sorka ale ja prosiłem o samego cracka. Program już mam na dysku. |
|
» Zbyku
|
|
» Dołączył(a): 24.11.2011 » Posty: 54 » Pochwał: 2
może oto chodzi http://rapidshare.com/files/73915208/Ul ... y-CORE.rar Autor postu otrzymał pochwałę
|
|
» yoursoon
|
|
» Dołączył(a): 24.05.2011 » Posty: 214 » Pochwał: 25
Sam korzystam z tego cracka. Działa w 100% [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] |
|
» Dzeju
|
|
yoursoon wiem że jest tam instrukcja ale ona mi nic nie mówi. Mógłbyś napisać mi instrukcję jak to zrobić dla systemu Win7? |
|
» yoursoon
|
|
Wypakuj plik z archiwum i wklej go do folderu gdzie masz zainstalowany program. Wejdź w ten plik, kliknij "Apply" i zrestartuj komputer. Autor postu otrzymał pochwałę
|
|
» Dzeju
|
|
yoursoon zrobiłem tak i nie działa mi. Masz pochwałę za chęci. |
|
» yoursoon
|
|
U mnie na Win7 normalnie działa. Zobacz może tryb zgodności. A może masz inną wersję programu niż ja. |
|
» Dzeju
|
|
Opiszę sytuację. Uruchamiam tego cracka. Wyskakuje te okienko czy na pewno chcę to odpalić klikam tak. Crack się odpalił ale odpalił się też Ulead. W cracku klikam Apply i wyskakuje znowu to samo okienko więc znowu klikam tak. Wyłączam oba programiki i restartuję kompa i nic. Wiesz może co źle robię? |
|
» Dzeju
|
|
yoursoon mógłbyś opisać jak u ciebie wygląda proces crackowania tego? Bo nie wychodzi mi to. PS. Piszę kolejny post bo tamtego nie da się edytować już. |
Strona 1 z 1 |
|