|
|
|
» Strona Główna » Szukaj » Rejestracja » Zaloguj |
|
» FAQ » TOP 10 » Poziomy » 0 » Normalna wersja forum |
| Ogłoszenia |
|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
| Teraz jest 26 maja 2012, o 07:23 |
| Reputacja za temat |
|
|
» Poprzedni » Następny |
|
» radzio541
|
|
» Dołączył(a): 24.06.2009 » Posty: 202 » Pochwał: 4
Siema dziś wpadłem na pomysł po oglądnięciu kilku tematów aby za każdy nowy temat np: za to że ktoś wrzucił jakiś film na stronę dostawał automatycznie +1 reputacji. Wpadłem na to przez ten temat: [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] Freemonn się namęczył wrzucić cały sezon Skazanego i za to ma dostać tylko 1 pkt reputacji(+ jeden mój którego teraz dałem) to coś nie halo.A inni dają jedną grę ważącą 1 Mb za którą dostają po 5-6 pkt reputacji To mnie wkurzyło I chcę aby za każdy temat w dziale:Java,android,symbian,Multimedia dostawało się +1 do reputacji dzięki temu zachęcimy do tworzenia tematów i wrzucania plików Myślę że rozumiecie to co tu napisałem (trochę zagmatwałem ale dobra ) |
|
» rafi50
|
|
» Dołączył(a): 05.03.2010 » Posty: 232 » Pochwał: 8
Pomysł niby dobry bo nie zawsze wynagradzają nas za naszą pracę.Ale pewnie bill powie ,że PR musi kliknąć user. |
|
» bill
|
|
» Dołączył(a): 19.09.2007 » Posty: 3445 » Pochwał: 69
Bo na tym to polega. User decyduje i user daje. To że nie dają, lub dają rzadko jest inną sprawą. |
|
» Fremonn
|
|
» Dołączył(a): 08.01.2009 » Posty: 897 » Pochwał: 80
radzio541 zaszczyt że wypowiedziałeś się o moim temacie . Osobiście uważam tak jak bill, że to nie potrzebne, bo tak na prawdę to od nas zależy kreatywność i "popęd" na coś co wrzucamy. Nie sztuką jest wrzucić dyskografię jakiejś mało znanej gwiazdy, która waży ~2GB i dostać za to brylanty jako uploader. Musi to też być coś co zainteresuje innych użytkowników i ma to odzwierciedlenie w punktach reputacji. |
|
» radzio541
|
|
» Dołączył(a): 24.06.2009 » Posty: 202 » Pochwał: 4
No dobra czyli ten pomysł się nie przyjmie. |
Strona 1 z 1 |
|