|
![]() |
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
|
| Ogłoszenia |
|---|
Ogłaszamy nabór na Uploaderów ! CZYTAJ! Nowe zasady odpracowywania ostrzeżeń ! CZYTAJ! |
Teraz jest 9 wrz 2010, o 01:25 |
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Siemaaa ;) |
|
|
| MrPawlix |
Temat: Siemaaa ;)
|
![]() Dołączył(a): 14 gru 2009, o 21:05 Posty: 1 Skąd: Polska Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5300
![]() ![]() |
Siemka mam na imię Paweł ![]() _________________ -= Mr Pawlix =- |
| Góra |
|
| Damix |
|
![]() ![]() Dołączył(a): 16 wrz 2009, o 21:43 Posty: 271 Zakaz pisania Skąd: ETM
Ocena użytkownika: ![]() ![]() ![]() |
_________________ Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez bill. Zapoznaj się z regulaminem forum. |
| Góra |
|
| Skoneczna |
|
![]() Dołączył(a): 18 sty 2010, o 15:05 Posty: 8
![]() |
Ja też jestem nowa xD |
| Góra |
|
| Knd977 |
|
![]() Dołączył(a): 6 gru 2009, o 23:05 Posty: 22
![]() ![]() |
ja też ale bardzo polecam tą stronę zawsze jak chcę jakąś grę to tu jest ![]() _________________ Aktualnie zanudzony nauką i nudą trochę pykania w Kompa
|
| Góra |
|
| pooler22 |
|
![]() ![]() Dołączył(a): 21 lis 2008, o 17:00 Posty: 187 Skąd: :z tamtąd Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 6151
Ocena użytkownika: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ty Paweł i ja Paweł, Cześć Paweł ![]() _________________ Nie krytykuj lepiej sam coś zrób Pomogłem postaw Plusa |
| Góra |
|
| Marcin15a |
Temat: Re: Siemaaa ;)
|
![]() Dołączył(a): 16 mar 2010, o 16:08 Posty: 2 Marka Telefonu: Szajsung Model Telefonu: C3050
![]() |
Witam wszytkich ) Ja jestem nowy ! ) Nie tutejszy ! Ale widze że strona ładna Imie już moje poznaliście pewnie po nicku ! ![]() |
| Góra |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
|
Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |