|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 11 lut 2012, o 14:53 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Waluta MOD? |
|
Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona |
|
Sylar
|
Temat: Waluta MOD?
|
|
"Vi Veri Veniversum Vivus Vici" ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 05.11.2009 Posty: 1093 Skąd: Bełchatów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: S8500 Wave System: BADA 2.0 Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Chciałbym wam przedstawić moją propozycję, która (mam nadzieję) usprawniła by działanie strony. Waluta MOD - Na stronie istnieje wirtualny pieniądz (np. złotówka), który każdy użytkownik zyskuje na kilka sposobów. Dodanie gier/aplikacji/muzyki/filmu czy czegokolwiek w dziale "Download" równało by się ustalonej kwocie. Zakładanie tematów z tutkami, newsami, poradnikami w dziale "GSM". Pieniądze można by było dawać innym użytkownikom, za pomoc lub za dodanie aplikacji w dziale prośby. Oczywiście przydały by się wasze propozycje co do wydawania/przydzielania pieniędzy. _________________
"Pamiętaj, pamiętaj, bo data to święta, gdy spisek wykryto prochowy. Piątego listopada wydała się zdrada - w pamięci te datę zachowaj." ~V |
| Góra | |
Ajsmen
|
|
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No nawet fajny pomysł choc niewiem czy nie jest zbędny ,ale w czym tak usprawnia działanie forum? _________________
![]() |
| Góra | |
Sylar
|
|
|
"Vi Veri Veniversum Vivus Vici" ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 05.11.2009 Posty: 1093 Skąd: Bełchatów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: S8500 Wave System: BADA 2.0 Operator: Plus
Może by zwiększyło aktywność userów. Niektórzy się tylko rejestrują po to, aby coś ściągnąć. Dzięki tej modyfikacji, więcej osób by się udzielało. _________________
"Pamiętaj, pamiętaj, bo data to święta, gdy spisek wykryto prochowy. Piątego listopada wydała się zdrada - w pamięci te datę zachowaj." ~V |
| Góra | |
Ajsmen
|
|
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powiedzmy że to przejdzie. Wtedy odpada odrazu rozdawanie tych pieniążków przez samych userów gdyż doprowadzi to do podobnej sytuacji jak z piwkami Pieniążki mysiałyby być przydzielane automatycznie lub przez billa |
| Góra | |
Lacker
|
|
|
AleToByłoDobre ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 28.06.2009 Posty: 1833 Skąd: P-ów Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: k850i
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja uważam tak : - Jeśli dodasz jakiś temat, plik, pomozesz dostajesz tą "złotówkę" od userów, którzy chcą "podziękować" - Wydając złotówkę można dodać temat w dziale prośby (żeby ktoś pomógł) za udzieloną pomoc ta złotówka się automatycznie "usuwa". Czy o to chodzi ? _________________
1.NIE POMAGAM NA PW. JEST OD TEGO DZIAŁ PROŚBY/PROBLEMY 2.Za moją pomoc postaw pochwałę ;-) 3.Pochwałę można dać poprzez przyciśnięcie guzika w górnym prawym rogu postu użytkownika ;) 4. Pozdrawiam Edytkę (Nirvana) :* LOST 6 SEZON - ostatni KLIK![]() klikając przycisk: dziękujesz za moje uploady i pomoce : ) |
| Góra | |
Pattttti
|
|
|
Forumowa encyklopedystka! ![]() ![]() Prezes Dołączył: 03.02.2009 Posty: 2314 Skąd: Tarnów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android 2.3.6 Operator: Orange || Play
Pomysł ogólnie fajny Tylko nie powinno być tak, że założenie tematu w dziale Problemy/Prośby będzie coś "kosztować", bo wtedy nie każdy będzie mógł to zrobić. No i żeby to nie przerodziło się znowu w drugie piwka..._________________
Wielka Encyklopedia Użytkowników Wszelkie sugestie mile widziane na PW. Forumowa Jaskinia - Numer 8 Masz jakiś pomysł? Chętnie przyjmę propozycje na PW. Chcesz się zareklamować na stronach gazety? Zgłoś się! Nie pomagam na PW. Jeśli masz jakiś problem lub prośbę zajrzyj do odpowiedniego działu! |
| Góra | |
pyrel53
|
|
![]() Bankrut Dołączył: 18.01.2010 Posty: 7 Skąd: Barlinek Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: F 305 System: Java Operator: Orange
![]() ![]() |
dobry pomysl tylko po co byly by te "pieniadze" ![]() |
| Góra | |
Lacker
|
|
||
|
AleToByłoDobre ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 28.06.2009 Posty: 1833 Skąd: P-ów Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: k850i
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czyt. wyżej i jak mówisz, że dobry pomysł to powinieneś wiedzieć o co chodzi ;x _________________
1.NIE POMAGAM NA PW. JEST OD TEGO DZIAŁ PROŚBY/PROBLEMY 2.Za moją pomoc postaw pochwałę ;-) 3.Pochwałę można dać poprzez przyciśnięcie guzika w górnym prawym rogu postu użytkownika ;) 4. Pozdrawiam Edytkę (Nirvana) :* LOST 6 SEZON - ostatni KLIK![]() klikając przycisk: dziękujesz za moje uploady i pomoce : ) |
||
| Góra | |||
Pattttti
|
|
||
|
Forumowa encyklopedystka! ![]() ![]() Prezes Dołączył: 03.02.2009 Posty: 2314 Skąd: Tarnów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android 2.3.6 Operator: Orange || Play
Żeby rozbudować/urozmaicić/uświetnić/wzbogacić/ulepszyć [niepotrzebne skreślić] forum ![]() _________________
Wielka Encyklopedia Użytkowników Wszelkie sugestie mile widziane na PW. Forumowa Jaskinia - Numer 8 Masz jakiś pomysł? Chętnie przyjmę propozycje na PW. Chcesz się zareklamować na stronach gazety? Zgłoś się! Nie pomagam na PW. Jeśli masz jakiś problem lub prośbę zajrzyj do odpowiedniego działu! |
||
| Góra | |||
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
Ten pomysł nie przejdzie, gdyż było coś podobnego wprowadzone ok 1,5 roku temu. Był masowy spam, aby tylko zdobyć punkty. Wymyśliłem dzisiaj nową koncepcję: System reuploadowania plików. Jak wiecie, mamy sporo niedziałających linków pochodzących głównie z byłego uploadera odsiebie a autorzy tematów nie robią reuploadów itp. Owy system działałby na następującej zasadzie. W tematach w których znajdują się linki (dobre i złe) byłby link lub ikonka umożliwiająca nam zaproponowanie nowego linku do danego pliku. Po kliknięciu w ten odnośnik/ikonkę pojawiłby się formularz do którego wklejamy nowy link do tego pliku (zrobiliśmy reupload) i wysyłamy. My (Ja i Modzi) mielibyśmy panel zarządzania takimi zgłoszeniami. Sprawdzamy i jeżeli jest OK - akceptujemy taki reupload i użytkownik, który zrobił teki reupload dostaje 1 punkt. Punkty się zbiera. W panelu edycji konta mamy informacje o stanie konta (punktów) które możemy wymienić na np: usunięcie ostrzeżenia, usunięcie upomnienia, zmianę nicka itp. Co sądzicie o takiej koncepcji ? |
| Góra | |
pooler22
|
|
![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 21.11.2008 Posty: 190 Skąd: :z tamtąd Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 6151
Jestem za pomysłem billa, jest wiele gier potrzebujących reuploada _________________
Jak pomogę to postawisz Plusa? Reaktywacja i powrót na forum Nie krytykuj lepiej sam coś zrób. |
| Góra | |
Sylar
|
|
|
Bardzo dobry pomysł. Coś w kierunku reuploadowania plików
Jestem jak najbardziej za tą modyfikacją. _________________
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 2 |
| Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|