|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 11 lut 2012, o 16:21 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| PROBLEMY Z GRĄ JAVA CLONE 3D! (Dlaczego nie zapisuje mi się gra na poziomach i jak przejsc) |
|
|
| pitt | |
![]() Bankrut Dołączył: 18.07.2009 Posty: 15
![]() |
Hej mam gorącą prosbę w temacie gry java clone 3d!Móglby mi ktos pomóc bo mam problem z grą clone 3d.Po 1.Dlaczego gra mi się nie zapisuje na przejdzionym poziomie?Ipo 2.Jak mozna przejsc poziom 2 tej gry przez korytarz gdzie z sufitu opuszczają się karabiny maszynowe.Help!!! |
| Góra | |
Macio106
|
|
![]() Bezrobotny Dołączył: 29.08.2009 Posty: 1230 Zakaz pisania Skąd: Gdynia
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co do pierwszsego to proponuje wejsc w menu i kliknac zapisz ![]() |
| Góra | |
| pitt | |
![]() Bankrut Dołączył: 18.07.2009 Posty: 15
![]() |
Gra powinna się zapisac automatycznie!Ma ktos jeszcze takie same problemy z tą grą?
Dzialka pod sufitem wylączamy komputerem który znajduje się w jednym z pomieszczen przed halą z dzialkami.Podchodzimy do kompa i wciskamy 0 na tel.Wchodzimy w ustawienia na kompie i wylączamy 3 dzialka.JESLI CHODZI O PROBLEM Z ZAPISYWANIEM SIĘ GRY TO JEST PROBLEM GDYZ TA WERSJA GRY NA FREE JAVA MA BLĘDY W OPROGRAMOWANIU I NIC NA TO NIE PORADZIMY TRZEBA CZEKAC NA INNĄ WERSJE TEJ GRY!
Dzialka pod sufitem wylączamy komputerem który znajduje się w jednym z pomieszczen przed halą z dzialkami.Podchodzimy do kompa i wciskamy 0 na tel.Wchodzimy w ustawienia na kompie i wylączamy 3 dzialka.JESLI CHODZI O PROBLEM Z ZAPISYWANIEM SIĘ GRY TO JEST PROBLEM GDYZ TA WERSJA GRY NA FREE JAVA MA BLĘDY W OPROGRAMOWANIU I NIC NA TO NIE PORADZIMY TRZEBA CZEKAC NA INNĄ WERSJE TEJ GRY! |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|