|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 11 lut 2012, o 14:38 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| 4shared (4shared) |
|
|
Wega686
|
Temat: 4shared
|
![]() Bankrut Dołączył: 15.02.2010 Posty: 5
![]() ![]() |
Dlaczego jak ściągam gry z 4shared, a potem je zgrywam na telefon to nie działają ? Jak zmienić format, czy cokolwiek żeby normalnie sie odtworzyły ? ; > |
| Góra | |
Thaard
|
Temat: Re: 4shared
|
![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 25.08.2009 Posty: 328 Skąd: z Polskiego zagłębia bimbru!
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najpierw powiedz jaki masz telefon. Dokładniej na czym polega problem. _________________
Czas wilkołaków! Pomogłem Ci, zrobiłem coś użytecznego? Przy poście masz + Tobie to klik a mi się przyda! ![]() ![]() |
| Góra | |
Wega686
|
|
||
![]() ![]() |
Mam nokie 5310 xpress music. Problem polega na tym, że jak zgrywam jakieś gry java z 4shared (powiedzmy, że zombie infection - http://www.4shared.com/file/224697119/6 ... 0_PL_.html) to wygląda to tak (w porównaniu z czymś co mi działa) : http://img341.imageshack.us/img341/1351/83168279.png te z 4shared to ta co nie działa, a ta 2 z chomikuj co mi działa. Jak zmienić ten format, czy coś, żeby weszła na moją kom. i działała?-.- |
||
| Góra | |||
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2431 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
bo to o masz zaznaczone na niebiesko to program widaćna końcu exe nie ma sił żeby ci poszło na telefonie takie coś bo to program na pc tu masz ciekawą lekturę o tym programie KLIKA co do pobieriania z 4shared to zawsze klikasz tu ![]() _________________
Podoba Ci się ten post kliknij ![]() ![]() Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
Wega686
|
|
||
![]() ![]() |
Dziękować (wcześniej klikałam na to zielone) |
||
| Góra | |||
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|