|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 11 lut 2012, o 16:31 |
Strona główna forum » .::Hyde Park::. » Przywitaj się! » Jak Ci się podoba nasza strona
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Ocenienie strony |
|
Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna strona |
|
Swiezak
|
|
|
I'm Legend ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 07.08.2009 Posty: 342 Skąd: my się znamy? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 2700
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Dwa słowa: zaebista i wyebana _________________
Nie pal, nie bierz, nie pij. Zostaw to MNIE! Myślałem o śmierci, myślałem o życiu, a potem zbłądziłęm i myślałem o seksie. ![]() |
| Góra | |
| molik48 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 25.08.2009 Posty: 6
![]() |
Wedlug mnie strona jest super ![]() |
| Góra | |
Eye
|
|
![]() Bankrut Dołączył: 30.01.2010 Posty: 7 Skąd: Za górami za lasami :P
![]() ![]() |
Stronka jest the best. Jeszcze tylko czekać jak więcej będzie użytkowników i będzie zaje.... ![]() _________________
![]() |
| Góra | |
| adamuskoksus |
|
![]() Bankrut Dołączył: 10.12.2009 Posty: 5
![]() |
5/5 max zaje....ista stronka !!!! a może ktoś chce kupić tel lg kas 360 ???
5/5 max zaje....ista stronka !!!! a może ktoś chce kupić tel lg ks 360 ??? |
| Góra | |
DJMarco
|
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 25.08.2009 Posty: 542
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie ma lepszej w tej tematyce w sieci ![]() _________________
![]() |
| Góra | |
9dawid8
|
Temat: Re:
|
||
![]() Bezrobotny Dołączył: 18.11.2009 Posty: 30 Skąd: z Freejava.pl Marka Telefonu: LG Model Telefonu: T310
![]() ![]() |
strona ma same plusy ani 1 minusa _________________
Pomogłem? ![]() |
||
| Góra | |||
| KonradRobert |
Temat: Re: Ocenienie strony
|
||
![]() Bankrut Dołączył: 02.02.2009 Posty: 6
![]() |
wyszystko wywaliste ale teraz troche pozmieniali i trzeba wejść w gre żeby pokazał się screen a wtedy pojawiało się obok gry (pokaż screen) ![]()
|
||
| Góra | |||
| griffin93 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 07.12.2009 Posty: 2
![]() ![]() |
Fajna stronka mozna sciągać wiele ciekawych plików ![]() |
| Góra | |
| Czarny[7] |
|
![]() Bankrut Dołączył: 19.02.2010 Posty: 15
![]() |
Dla mnie zajebista stronka. Chyba najlepsza z darmowych stron gdzie można ściągnąć praktycznie każdą gre. Brakuje mi kilka gier ale ogólnie każdą gre i aplikacje na telefonie mam z freejava.pl ; ) |
| Góra | |
| plamius |
|
![]() Bankrut Dołączył: 17.12.2009 Posty: 1
![]() |
fajna tylko że nie ma dużo gier |
| Góra | |
Krisss16
|
|
![]() Dusigrosz Dołączył: 24.03.2010 Posty: 128 Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5130 XM
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
W jakim sensie nie ma dużo gier? To znaczy, że za mało gier jest jeszcze umieszczonych, czy że jakichś gier brakuje? A strona jest super, poprostu rewelacja i wiele można tu znaleźć, a jak czegoś nie ma, to znajdzie się ktoś kto pomoże ci to wyszukać lub poszuka w sieci Duże brawa za tą stronę ![]() _________________
![]() ![]() ![]() |
| Góra | |
sebasebase
|
|
|
The Best In The World What's up ? ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 14.04.2010 Posty: 177 Skąd: Gliwice Marka Telefonu: Sony ericsson Model Telefonu: Spiro [W100i]
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Muszę przyznać jest suuuuper ale mało komentarzy tutaj lubie jak jest dużo komentów do gier ![]() na 43 dodane mam 1 komentarz :x _________________
![]() |
| Góra | |
![]() |
Strona 4 z 7 |
| Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna strona | |
Strona główna forum » .::Hyde Park::. » Przywitaj się! » Jak Ci się podoba nasza strona
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|