|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 11 lut 2012, o 16:32 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Prośby
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| SimLock (Ściąganie sim locka z nokii) |
|
|
krzysiu162
|
Temat: SimLock
|
![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 17.01.2010 Posty: 63 Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5130
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pomóżcie mi znaleźć jakiś prosty w obsłudze program do ściągania sim locka z nokii 5130. *Plusy za pomoc* ;] |
| Góra | |
| bill |
Temat: Re: SimLock
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
Podaj mi tutaj lub na PW numer IMEI telefonu + sieć w jakiej jest simlock. Podam kod odblokowujący ![]() |
| Góra | |
krzysiu162
|
|
![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 17.01.2010 Posty: 63 Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5130
Jstem w Plus GSM a to numer IMEI telefonu: 356919034737024 ![]() |
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
#pw+7022226042+1# Otrzymany kod należy wpisać w telefonie (telefon powinien być bez karty Sim) znak p uzyskujemy przez naciśnięcie klawisza * 3 razy znak w uzyskujemy przez naciśnięcie klawisza * 4 razy znak + uzyskujemy przez naciśnięcie klawisza * 2 razy Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
Dexter
|
|
||
|
:D ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2432 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Tutaj kod #pw+7022226042+1 Tutaj mała instrukcja co i jak
| Góra | |||
krzysiu162
|
|
Dzięki! To działa! Moja karta sim z Heyah działa ![]() |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Prośby
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|