|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 11 lut 2012, o 16:04 |
Strona główna forum » .::DOWNLOAD::. » JAVA » Aplikacje Java
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Program Do Instalek |
|
Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2 |
|
| daniello3075 |
Temat: Re: Program Do Instalek
|
![]() Bankrut Dołączył: 06.01.2010 Posty: 9
![]() |
na k550i nie chodzi ![]() |
| Góra | |
| dacjan123 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 19.11.2009 Posty: 3 Marka Telefonu: Sony Ericsson
![]() |
nie dość że twój link nie działa to jeszcze temat był tutaj http://www.freejava.pl/temat,6180.html a tam link działa i w komentarzach jest instrukcja ![]()
zmieniłem link na działający |
| Góra | |
sebasebase
|
|
|
The Best In The World What's up ? ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 14.04.2010 Posty: 177 Skąd: Gliwice Marka Telefonu: Sony ericsson Model Telefonu: Spiro [W100i]
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi się ten program chyba włącza u góry ekranu mam obrazek java czyli że to się włączyło ale jak chcę z jakiejś gry wyciągnąć instalkę to gra się tylko włącza i nic się nie dzieje ![]() _________________
![]() |
| Góra | |
| sdll |
|
![]() Bankrut Dołączył: 04.12.2009 Posty: 11
![]() |
Można by dodać w pierwszym poście że to nie na s60v3 tylko niższe platformy.. |
| Góra | |
| kor746 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 07.02.2009 Posty: 50 Zakaz pisania Skąd: Police Pogoń Sczecin Marka Telefonu: Sonyericsson Model Telefonu: k550i
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam k5501 i mi chodzi dobre _________________
Jeżeli podobała ci sie wstawka wstaw Pochwałe |
| Góra | |
Neo1108
|
Temat: Re:
|
||||
|
Fuck it ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 13.01.2010 Posty: 99 Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: W910i
Y no nadal nic u mnie jest tak że pyta mnie czy zezwolic aplikacji na odczyt danych uzytkownika klikam tak i pozniej widac ze program jest wloczony klikam w gierke ona sie wlacza nic sie nie wysysa wiec z niej wyszlem i pozniej kliknalem na ten program wybierz a on nie zareagowal i tylko zacina mi fona ![]() |
||||
| Góra | |||||
| OoOoO |
|
||
![]() Bankrut Dołączył: 03.06.2010 Posty: 2
![]() |
u mnie tak samo... |
||
| Góra | |||
kaziukazik
|
|
![]() Bezrobotny Dołączył: 04.06.2009 Posty: 864 Zakaz pisania Skąd: sie biorą dzieci? Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: U100i Yari R7AA076
Program 'wysysa' instalki tylko z karty pamięci i działa tylko na SE. Wstawiałem dwie jego wersje, jak jedna nie działa to spróbujcie drugą. Wersje wysysającą instalki zapisane w telefonie wstawię jutro. |
| Góra | |
| sdll |
|
||
![]() Bankrut Dołączył: 04.12.2009 Posty: 11
![]() |
Nie ma sie co dziwić że program nie działa jak jest na stare typy telefonów, znaczy stare systemy. Na symbianie 3rd który jest teraz najbardziej na czasie nie zadziała.
Program działa nie tylko na SE. Chodzi tu o systemy operacyjne, a nie o modele telefonów. |
||
| Góra | |||
| stysiu1995 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 28.07.2010 Posty: 1
![]() |
mam se c 902 i jak sie wlacza to pisze czy zezwolic na odczyt danych, daje tak i nic sie nie wlacza tylko pokazuje ze aplikacja otwarta a dalej jest folder gryi jak daje na dol albo w gore zeby wybrac gre to sie wylacza |
| Góra | |
kaziukazik
|
Temat: Re:
|
||||
![]() Bezrobotny Dołączył: 04.06.2009 Posty: 864 Zakaz pisania Skąd: sie biorą dzieci? Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: U100i Yari R7AA076
I tu się mylisz, sam wklepywałem do niego ścieżki do plików *.jar. Na innych telefonach niż SE (chodź niektóre też mają inne ścieżki) to nie ma prawa działać i nie zadziała, tym bardziej na symbianie. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. |
||||
| Góra | |||||
![]() |
Strona 2 z 2 |
| Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2 | |
Strona główna forum » .::DOWNLOAD::. » JAVA » Aplikacje Java
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|